BMW w kinie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomyślałem sobie że może by tak zrobić wspólnymi siłami spis filmów w których występują samochody marki BMW.

The Game (Gra)

Transporter
Taxi
Interstate 60 (Ale jazda)
The Haunted Mansion (Nawiedzony Dwór)
I Spy (Ja szpieg)
The Gathering (Zgromadze)
null

po co pisac skoro juz jest TU gotowy taki spis.
pozdrawiam

Cytat:
2005-06-06 13:58:54, Peet pisze:
Pomyślałem sobie że może by tak zrobić wspólnymi siłami spis filmów w których występują samochody marki BMW. The Game (Gra) Transporter Taxi Interstate 60 (Ale jazda) The Haunted Mansion (Nawiedzony Dwór) I Spy (Ja szpieg) The Gathering (Zgromadze) null

Nie pamiętam gdzie, chyba na stronie BMW jest spis wszystkich filmów w jakich były i jakie modele tam były itp. pzdr

Cytat:
2005-06-06 14:00:49, MARCIN_RADOM pisze:
po co pisac skoro juz jest TU gotowy taki spis. pozdrawiam

o własnie, to to widziałem....

Cytat:
Nie pamiętam gdzie

oj jeztom chyba za dużo masełka
pozdrawiam

A ja się męczyłem z robieniem screenów, ale na szybkiego to ja widzę tam parę błędów w tym spisie bo np w filmie The Game główny bohater touringiem się nie woził. screen 1
screen 2

Cytat:
2005-06-06 14:01:56, MARCIN_RADOM pisze:
oj jeztom chyba za dużo masełka pozdrawiam

może, ale na wytłumaczenie podam, że czuję się źle, jestem przeziębiony, gardło mnie boli i nic mi się nie chce, o katarze nie wspomnę. Tak sięgam pamięcią i nie umiem sobie przypomnieć kiedy byłem chory ostatni raz...
Za szybko jechałem chyba wczoraj... Omega 2.0 mnie wczoraj poirytowała... i za bardzo zimne powietrze leciało na mnie z nawiewów...

oj ja tam widze że w the game grało E-38. nie wiem gdzie touringa do tego tytułu znalazłeś. sorki jest i E-34 touring. widocznie oba grały w tym filmie. do tej pory jakoś nie znaleźliśmy błędów na tej stronie, oczywiście nie w sprawie filmów.
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: MARCIN_RADOM dnia 2005-06-06 14:18:43 ]

nastepny bład to ze w roninir grało e28 tam grało e34 moim zdaniem najlepsza scena poscigu w historii

Cytat:
2005-06-06 16:52:30, pawełO pisze:
nastepny bład to ze w roninir grało e28 tam grało e34 moim zdaniem najlepsza scena poscigu w historii

w roninie przez chwilke też było E28, a E34 w tym pościgu to faktycznie rewelka, ja mogę oglądać cały film tylko po to by ten pościg zobaczyć, tylko szkoda, że tak kończy(E34)

Cytat:

A ja się męczyłem z robieniem screenów, ale na szybkiego to ja widzę tam parę błędów w tym spisie bo np w filmie The Game główny bohater touringiem się nie woził. screen 1
screen 2

Touring w "Grze" też występował. Chyba E39 jak się nie mylę. Choć może i to E34 było. Ale Touring był, a film też niezły...

[ wiadomość edytowana przez: Jeztom dnia 2005-06-06 16:58:03 ]

Cytat:
2005-06-06 16:56:44, Jeztom pisze:
Touring w "Grze" też występował. Chyba E39 jak się nie mylę.

to bylo e34 o ile pamietam

naprawdę nie wiem po co to roztrząsacie. przyjąć nalezy że na tej stronie sa prawdziwe dane i już. ja jestem pewien że błędu tam nie ma.
pozdrawiam

ta bledow nie ma ale moze to jest strona pt. role 2-o planowe bmw w filmach

to wszystkie filmy w których grały auta bmw. role główne i podrzedne.
pozdrawiam

Nie wszystkie bo teraz na TVP1 w czwartki leci serial OFICER i tam w pierwszym odcinku grało E34

E=MC2 e39 )

Cytat:
2005-06-06 18:21:14, Buczer pisze:
Nie wszystkie bo teraz na TVP1 w czwartki leci serial OFICER i tam w pierwszym odcinku grało E34

ponoc grało i to nawet takie jak moje aja nie oglądałem

Ja ze swojej strony dodam ze w filmie The Girl Next Door BMW Z4 było w kolorze srebrnym, ale oprócz niej była inna beemka z serii 11 w skali do 10 o wewnętrznym oznaczeniu Elisha Cuthbert czyli też seria E w kolorze blond

pozdrawiam

Po Filmie transporter zakochałem się w serii 7 E38 hehe jeszcze mnie nie stać ale może kiedyś...

Cytat:
2005-06-09 16:37:55, VinCent318iS pisze:
Po Filmie transporter zakochałem się w serii 7 E38 hehe jeszcze mnie nie stać ale może kiedyś...

najgorzej że ją potem wysadzili