Poczatkujacy furiant

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich bardzo serdecznie jestem nowy wlasnie przed chwilka dzieki pomocy kolegi zarejestrowalem sie na fiat furious. Interesuje sie samochodami i posiadam "bąka" dlatego tez postanowilem sie zarejestrowac. pozdrawiam wszystkich. mam zdjecia w profilu

kaszelek fajny, niezły kolorek (podaj co to za lakier bo ja niedługo będe zmieniał, ile płaciłeś?) , tylko te kołpaki -zmień,
na trzeciej fotce widac w tle wyjebane*o Fiacika, masz jego więcej fotek? który rok tego Fiata?

a pozatym witam!

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2005-02-23 15:46:21 ]

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2005-02-23 15:46:39 ]

wywal te kołpaki!!!!!!
bez nich będzie ładniejszy
a coś w silniczku rzeźbione?? pamiętaj o kołpakach

no, no maluszek całkiem fajny, ale w oddali ujzałem cos bardzo interesujacego na 3 focie w garazu stoi klasyk 125p

[ wiadomość edytowana przez: Sir_Mirras dnia 2005-02-23 16:24:27 ]

siema dawidek witam serdecznie nowego kolege...wreszcie z mielca...a od mojej fiaciny w garazu wara

Bobek jak bobek, ale ten fiacior w tle mnie interesuje Ladniutko wystaje z garazu

Pozdro & witamy
Lapek

Ładny bobek, zadbany. tylko cowpaki won bo są niefajne

Joł

Kolorek niezły bardzo mi sie podoba... oprócz kołpaczków to ja bym jeszcze jakimś czernidłem przejechał te zderzaki bo takie szarawe mi sie wydają a do tego kolorku to pasują takie idalnie czarne Pobędziesz troche na tym forum to poczujesz o co biega hehe poznasz dobrą droge tuningu Pozdrawiam

Witam
A propos drogi tuningu - wybral juz kolega jakąś?

EDIT: ale literowki zaje*alem

[ wiadomość edytowana przez: elmo126 dnia 2005-02-23 21:16:45 ]

Witamy witamy
uwagi: to co koledzy
niech Cie nie pochłonie ciemna strona tuningu...

piter jak na imie ten ten z twojego avataru???

Cytat:
2005-02-24 22:26:27, goorek pisze:
piter jak na imie ten ten z twojego avataru???

kulfon

Cytat:
2005-02-24 22:37:44, bimber1 pisze:
kulfon

taaaaaaaaaaa

ładny ten maluszek (kolr miodzio) tylko jak mowi reszta kolpaki wsio wywal i zderzaki czernidel przejedz

pozdroo