Spłowiałe machinyn u góry, DLACZEGO??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam witam, dlaczego w logo strony warszawa, syrena i kancurek (lekko) są spłowiałe?? Dlaczego tak jest i czemu to ma służyć. Dla mnie większą wartość historyczną ma Stolica i Syrcia niż Poldasek. Czy ktoś jest w stanie mi to wytlumaczyc?

Właśnie dlaczego?

To ma chyba przedstawiać FSO AK jako zwieńczenie pewnego wieloletniego procesu

[ wiadomość edytowana przez: bassenms dnia 2005-02-20 19:58:25 ]

jak dlaczego...
bo tak jest od zawsze i tak ma być

spłowiały ze starości

Cytat:
2005-02-20 19:57:09, BassenMS pisze:
To ma chyba przedstawiać FSO AK jako zwieńczenie pewnego wieloletniego procesu

O kurcze - to najlepsze określenie jakie do tej pory usłyszałem - brawo !!!
i tego będziemy się trzymać 50 lat temu z górą była Warszawa - teraz pozostał FSOAK

I dlaczego Stolica jest w wersji ambulans , bo kombi miało relingi

Cytat:
2005-02-20 20:08:41, MARKHEIM pisze:

Przecież i tak nikt nie zauważy ona jest prawie przzroczysta.

bo sie wylaniaja z mgly przeszlosci. nie widzisz mgly? tylko pamietaj, ze jesli nie zobaczysz ich z odleglosci 50m, to musisz wlaczyc swiatla przeciwmgielne tylne.

Cytat:
2005-02-20 20:08:41, MARKHEIM pisze:

taksamo wiekrzośc kolegów moze sie spytac dlaczego polonez ma prostokatne światła zamiast podwójnych okrągłych poposu ma i tyle

Cytat:

może ma tylko bardziej spłowiały

Bodziot - nikt się nie czepia bo są niewyraźne i trzeba się przyjrzeć żeby zauważyć że nie są okrągłe

a moim zdaniem dobrze że są prostokątne światła w polonezie bo jeśli zacząto go produkować w 1978 to nie z okrągłymi światłami, tyle że z 2 strony ktoś mógłby się czepiać dlaczego nie ma garbuski, ogólnie dobrze jest tak jak jest i nie ma co się kłucić o to czy "było pierwsze jajko czy kura" , moim zdaniem

ten temat bedzie pretendowac do miana najbardziej bezsensownego tematu roku 2005.

Cytat:
2005-02-21 17:21:32, PACAN pisze:
ten temat bedzie pretendowac do miana najbardziej bezsensownego tematu roku 2005.

Ano masz racxje nie sposob sie z toba niezgodzic....

Cytat:
2005-02-21 17:21:32, PACAN pisze:

Paganie Bracie polemizowałbym z Tobą w tym temacie. Moim typem jest ten o podatkach.

Kórdę, a ja tu wszedłem, bo myślałem że temat o wyblakłym lakierze na dachu

na dachu też jest wyblakły

Ale Polonez z prostokątnymi reflektorami nie posiadał chyba listew bocznych, bo była to wersja "siermiężna"

I czemu logo FSOAK jest kolorowe???

Cytat:
2005-02-21 19:56:10, MARKHEIM pisze:
Ale Polonez z prostokątnymi reflektorami nie posiadał chyba listew bocznych, bo była to wersja "siermiężna"

Przeciwnie - to była wersja ekportowa "LUX".