Dziś moj polonez poczuł bicie nowego serduszka 2.0i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jestem du,mny i szczesliwy ze po 30godzinach pracy udalo nam znaczy sie mi mojmu szwagrowi i bratu przelozyc silnik z 1.8 gaznik na 2.0i z powodu fatalnego stanu tego pierwszego
Powiem jedno moja dzisiejsza pierwsza jazda i odglos pracy wynagrodzily mi moj trud i pieniadze
Oby teraz jezdzil szczesliwie jak najdluzej

Widzisz Ty masz silnik 2.0 i a inni muszą się męczyć z 1.5 i to niesprawiedliwe

Wrzuć zdjęcia swojej maszyny do profilu

Cytat:
2005-02-21 07:30:06, FLOYD pisze:
Widzisz Ty masz silnik 2.0 i a inni muszą się męczyć z 1.5 i to niesprawiedliwe

bo zycie jest niesprawiedliwe

gratulacje. zuch z ciebie.

nie łatwo było ale się udało a zdjęcia będą niedługo

Gratulki

A jakie plany co do starego silnika 1.8

to jest własnie świat ludzi którzy czytając kolejne artykuły w gazecie widzą tylko nagłowke "DOHC"

A ja wlasnie zapomnialem zeby dac foty lumy

co do 1.8 to jest na sprzedaz na klubowej gieldzie ale jak nikt nie kupi chociaz kpiec niby jest to moze powoli ja odremontuje ale jesli juz to bardzo powoli

No i tyle sie nowym serduchem nacieszylem bo mi gdzies iskra zaginela i nie wiem gdzie w morde jakiego ja mam pecha nawet jak juz nic sie nie ma prawa zepsuc to i tak sie psuje mimo iz wszystko zrobilem zgodnie ze sztuka

Cytat:
2005-02-21 22:24:29, ICE4BREAK pisze:
No i tyle sie nowym serduchem nacieszylem bo mi gdzies iskra zaginela i nie wiem gdzie w morde jakiego ja mam pecha nawet jak juz nic sie nie ma prawa zepsuc to i tak sie psuje mimo iz wszystko zrobilem zgodnie ze sztuka

nie tylko ty tak masz nie przejmuj sie to normalne

Jak Ci iskra zginęła to sprawdź czujnik położenia wału i koła zamachowego-pewnie się któryś spierdofasił

Zostaje mi tylko poprzeć przedmówcę Mialem ten sam problem i wina była po stronie czujnika górnego martwego położenia który jest sprzodu silnika pzy kole pasowym 95zł i po sprawie

okazalo sie nowa cewka
przestala zyc z niewiadomych powodow
po wymianie silnik pare obrotow zakrecil i zaskoczyl
ps. uzupelnie jutro reszte zdjec