| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adamus0 Multipla 1,9 JTD Łochów | 2007-10-01 23:34:07 Gratuluję!!!
Mnie niedługo czeka egzamin na E- też mam nadzieję za pierwszym podejściem - trzymcie kciuki!! |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-10-01 23:34:09 Plastik, który o niczym nie świadczy... No może o wydanej za niego kasie |
adamus0 Multipla 1,9 JTD Łochów | 2007-10-01 23:35:25
piszę szubciej o 2 sek |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2007-10-01 23:43:29
Poczułaś, że to było do Ciebie ? Nie rozmawiam z powietrzem... |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-10-01 23:53:25 Gratulacje witam w klubie ja swego czasu tez mialem to szczescie zdac za pierwszym podejsciem, ale u mnie nie swiadczylo to o zdolnosciach, przyznam bez bicia ze jezdzilem 2 minuty na egzaminie dookola osrodka, ale ostatnio bylem na egazminach i widzialem ze teraz zeby zdac za pierwszym to trzeba miec dobrego egzaminatora i nie popelnic bledu a to o czyms swiadczy ![]() [ wiadomość edytowana przez: kylos dnia 2007-10-01 23:54:07 ] |
Madziarka Klubowy Weteran Grodzisk Maz. | 2007-10-01 23:59:28 Dziękuję tym, którzy gratulują
Jeździłam na mieście całe 50 minut.. Byłam cholernie dumna, gdy egzaminator na końcu powiedział - "bardzo dobrze Pani jeździ" bo.. chyba to o czymś świadczy
PS. Nie będę komentować w MOIM wątku debilnych postów (jakby co )
|
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2007-10-02 00:00:02 Gratulacje!...Fajnie jest
...trza być FARCIARZEM żeby zdać prawko w pierwszym podejściu ( w Katowicach to prawie niemożliwe....ale nie niemożliwe...bo jakiś tam mały % puścić MUSZĄ ... )
No to tera ...tylko jeździć jeździć jeździć...bo człowiek ...całe życie sie uczy... Pozdrawiam Szczęściarę
P.S. ja też zdałem za pierwszom razom...a fcale letko nie było.. |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2007-10-02 00:16:01 Gratki Madzia To teraz pojawia sie pytanie: kiedy kupujesz własne espero??
No juz tak sie nie chwalcie, bo ja niestety zdałem dopiero za... .....hmmm....eee, nieee, też za pierwszym razem
[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2007-10-02 00:18:05 ] |
kylos Klubowy Weteran Audi A4/Opel Corsa C ... Katowice/Piekary Śląskie | 2007-10-02 01:01:51
ja zdalem wlasnie w Katowicach ale mialem szczescie bo jak wyjechalem z osrodka zadzwonila zona egazaminatora i cos mu trula, tak skutecznie to robila ze koles trzy razy kazal skrecic w prawo a jak powiedzialem przy trzecim podejsciu "prosze pana to wjazd do osrodka" to mi powiedzial "ciesz sie zdales, bo zona dzwonila i czasu nie mam" to jest fart bo zdac za pierwszym razem przy tych wymogach dzisiejszych to trzeba umiec jezdzic ![]() |
robertkaluza Klubowy Weteran Daewoo Espero 1.8 LP ... Tychy | 2007-10-02 01:14:25 Gratuluje.
Wiem co to znaczy zdawac na nowych zasadach. Mi sie udało za 4 razem, ale na 3 oblane egzaminy tylko jeden oblalem z mojej winy.(tak uwazam i tego bede sie trzymał )
Jeden z egzaminatorów ktory mnie oblał miał dosc ciekawe terorie, np. ze wyjezdzajac autem zaparkowanym rownolegle po prawej stronie drogi nie powiniennem patrzec w lusterko, tylko obracac sie przez ramie (gdzie widac tylko słupek :/) Poza tym mi jako osobie mało wprawnej w jezdzie kazał przed kazdym zatrzymaniem tak długo hamować silnikiem, az zacznie autem trzepac. dopiero potem moglem sprzeglo wcisnac :/ po prostu niektorzy mają swoje nawyki i narzucają je innym :/ Za to ten u którego zdałem był młody, i zwracał uwage jak sie poruszam po miescie i czy nie stwarzam zagrozenia, a nie czy sprzeglo w dobrej chwili pusczam
No to tyle moich zwierzeń
Jeszcze raz gratuluje i "wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia"
Pozdr. |
lothaar Sympatyk Klubu Espero Peugeot 407 SW Wawa | 2007-10-02 07:38:48 ![]() ![]() Gratulacje ![]() ![]()
Ja też zdałem egzamin za pierwszym razem tylko to było 20 lat temu... Nie twierdzę, że wtedy było łatwiej ale było inaczej. Zresztą może było łatwiej bo egzaminatorzy nie byli tacy nawiedzeni ale i tak nie wszyscy zdawali za pierwszym razem. |
![]() JaRabbit Klubowy Weteran Toyota Corolla WF | 2007-10-02 08:07:24 ![]() ![]() Gratki ![]() ![]()
Jednak 20 lat temu było łatwiej.O ile testy były obowiązkowe, to jazdy zależały od widzimisię egazminatora-gliniarza. W mojej grupie nie było manewrów, a jazda trwała 3 minuty.
To na najbiższym zlocie Yelonek może się już resetować ramię w ramię z Cezarem |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2007-10-02 08:28:18 ![]() ![]() GRATULACJE ![]() ![]() ![]() |
YeLonkoskY Klubowy Weteran Ford Focus / Opel As ... Warszawa | 2007-10-02 09:24:59
Madzia bardziej skłania się w stronę trochę mniejszej Nexii niż Espero ale póki co i tak będzie jeździć moim
Na następnym zlocie mogę być w końcu niedysponowany przez cały czas jego trwania a nawet zanim się on zacznie
P.S. A co do debilnych przycinek Madziu to coż, niektórzy muszą gdzieś wyładować swoje frustracje nieudanym życiem. Na etapie podchodzenia do egzaminu otrzymanie pozytywnego wyniku jak najbardziej świadczy o Twojej zdolności do prowadzenia pojazdów. Potem to już kwestia tego jak ową zdolność sama rozwiniesz, jedni zdają i zapominają a drudzy całe życie się szkolą. Obyś tylko nie starała się jak co niektórzy pokazywać jaka jesteś "cool" i udowadniać jak szybko można przejechać z punktu A do punktu B bo któregoś dnia możesz ostatni raz w swoim życiu trafić na niesprzyjające okoliczności podczas wyprzedania na trzeciego w postaci kogoś takiego jak. |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2007-10-02 11:30:00 Brawo. Gratulacje. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2007-10-02 11:58:02 Kurcze, no offence, ale strasznie wrazliwi jestescie
Cieszyc sie i juz A samo prawko to wiadomo, ze tylko kawalek plastiku, ktory jednak trzeba najpierw dostac, zeby moc nauczyc sie normalnie jezdzic |
![]() Maestro Klubowy Weteran Toyota Avensis Rzeszów | 2007-10-02 12:21:16 Gratulacje!
To teraz zacznie się właściwa nauka jazdy. Daj znać jak zrobisz 100kkm bezwypadkowo i bezstłuczkowo - bedzie okazja do kolejnych gratulacji. A przy okazji się poskarżę - bardzo krótko cieszyłem się córką-kierowcą-zmiennikiem. Raptem 2 razy byłem wieziony w Bieszczady i z powrotem. Właśnie 2 dni temu Kasia pojechała nauki pobierać we Wrocławiu i znowu wróciłem do trzeźwości. -- Wiesiek |