Gumy zawieszenia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich

mam pytanie co do gum zawieszenia, czy beda one pasowaly z df lub poldka do mojego fiata 131.

glownie chodzi mi o gumy tylnego i przedniego stabilizatora oraz gumy amortyzatorow.

dziekuje. pozdrawiam

Warto sprawdzić w EMF, kupowałem tam takie rzeczy za grosze, co do amortyzatorowych to nie wiem.

lacznik stabilizatora z wahaczem pasuje od zastavy/ritmo i calej masy innych foatow. Robil to Stomil Sanok, w detalu kosztowalo cos kolo 6zl. Gorne poduszmi McPhersona kosztuja 50zl i sa dostepne na zamowienie. Lacznik stabilizatora z podluznica- jest maly problem, bo w 131 jest to w teorii nierozbieralne, ale napewno da sie to z czegos dopasowac. a co do tylu- moze idzie cale drazki wstawic np od lady? nie wiem, zawsze mialem cos w zapasie

tylne zawieszenie to bajka, wszystkie tulejki gumowe pasują od Łady. Wystarczy kupić same gumy, mieć dostęp do imadła. Koszt tulejek jest nie wielki, chyba za 40 - 50 zł cały tył zrobisz. Tylko jedna rzecz, są dwa rodzaje tulejek, na drążku poprzecznym mają są większe, ale to też Łada