Cudziło w tvn turbo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Popoludniu siedzialem sobie przed tv i ogladalem garaz na tvn turbo i zobaczylem znajoma twarz ze stalowej - cudzilo to ten koles od amerykanskich samochodow ma siedzibe przed pysznica - kiedys mial salon w mostostalu . W programie wypowiadal sie na temat przerobek jakich trzeba dokonac po sprowadzeniu samochodow amerykanskich do Polski . I ogolnie o amerykancach gadal Ciekawi mnie jedno , dleczego wlasnie on ?? Przeciez on ma malutki warsztat - napewno sa w Polsce wieksze firmy

Wiesz Piotrek pewnie ze np Dr Vette moglby sie wypowiedziec, ale dlaczego i nie mniejsze zaklady, jest duzo specow , takich nawet co nie maja wlasnych warszatatow, a sie zdarza ze sa najlepsi. Nagraj to jak mozesz z powtorki to jak wroce to z checia zobacze i wtedy cokolwiek mozna powiedziec . Strzaleczka

Wiekszosc ujec do tego odcinka "Garazu" byla krecona w Stalowej, zwroccie uwage na rejestracje samochodow, nawet moj blok sie zalapal

Hahaha "pinokio" w TV

dokładnie - dużo było ujec ze stalowej - wydajie mi sie nawet ze grzechotnik golfiną sie zalapal i bylo go widac - A Grzesiu co do powtorki - jak natrafie na garaz to nagram

ej no jesli sie zalapalem to musze to zobaczyc kurcze grzechotnik w tvn turbo z takim brzydkim samochode..... nie no nie moze byc .... ale jak ktos znajdzie powtorke to prosim o kontaktos.... pozdro a i jeszcze jedno ... kto to jest lipen?????

heheehehe
Grzochotnik lipen to syn kolesia ktory mial albo 2 albo 3 miejsce w kjs w zimowym zlocie

Cytat:
2005-03-08 15:02:15, taz pisze:
heheehehe Grzochotnik lipen to syn kolesia ktory mial albo 2 albo 3 miejsce w kjs w zimowym zlocie

napewno duzo mu to mowi

Wystarczy wiedzieć że lipen to porządny chłopak!! a tak naprawde lipen to jest brat dziewczyny Adama !!

Cudziło jest od dawna na rynku motoryzacji. Lata temu sprowadzał amerykańskie autka, przerabiał z całej Polski dostosowując je do wymogów polskiego prawa (reflektory, kierunek wydechu itd.)
Prowadził serwis Opla jeszcze wtedy jak salon Samko (wtedy na przeciwko Słoneczka) był pierwszym salonem samochodowym po polmozbycie.
Ogólnie fachowiec.

Cytat:
2005-03-08 17:00:39, Toom pisze:
...... Ogólnie fachowiec.

Hahaha
Daleko mu do fachowca i wielu ludzi to potwierdzi, którzy pracowali u niego albo mieli z nim jakikolwiek kontakt.

Nie każdy fachowiec musi siedzieć w kanale Serwis działał sprawnie, nieważne w jaki sposób, choćby przez dobrych mechaników.

Co do Cudziły no to ja czesto koło niego przejezdzam..znaczy tej jego malej altanki na drodze do pysznicy i samo to jaki sobie maly stawik-baesnik zrobil...i ta mini ciezarowka co stoi mu na placu..
No i samo to jak sobie bmw zrobil...wstawil plekse na maske zeby bylo widac 12 cylinderkow....pomyslow i kasy tu mu napewno nie brakuje

a co do lipena...ja go znam z innej ksywki jaka jets barbi..ale potwierdzam ze porzadny z niego chlopaczek...

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: Linku dnia 2005-03-08 19:48:55 ]

eeee nie no chlopaki bo sie czerwienie - same pochlebstwa na moj temat

grzechotnik nie jestem pewien czy to ty byles - ale jest duze prawdopodobienstwo - ujecie bylo z tej nowej obwodnicy " podskarpowej "

a grzechotnik pamietam cie bo razem na modlinie bylismy - ja wtedy z adamem jechalem

na obwodnicy bylem tylko dwa razy ostatnio i to dwa razy pod wieczor i mysle ze to nie bylem ja ale cos jak ktos bedzie mial to zobaczymy a odnosnie modlina i wogole to i tak nic nie kojarze bo moja pamiec siegawstacz tylko o dwa tygodnie
ale mimo wszystko pozdro

Cytat:
2005-03-09 12:44:43, grzechotnik pisze:
na obwodnicy bylem tylko dwa razy ostatnio i to dwa razy pod wieczor

ponoc ten odcinek z cudzilem to jest powtorka i on juz byl z rok temu