| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-03-03 23:17:25 adaskowego puga mam juz wykonawce i materiał tez
moze wtedy wroci do najlepszej na swiecie marki czyli ŁADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-03-03 23:22:48 EE tam zaraz wysadzić ja słyszałem, że to ekologiczne samochody i ulegają szybkiej biodegradacji. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 01:09:26 zaraz ja wysadze chyba kogos z pracy i sie skonczy :[
mwarchalowski, zdziwilbys sie... ocynk
a jesli to mialo byc smieszne - to jakos mnie nie bawi. Nie wyszlo. Do Twojej Arsen wiadomosci: Ja tam lubie ten samochod i jestem b.zadowolony... chocby z tego wzgledu, ze nie musze drzec codziennie o to, gdzie mi rdza wyleczie tym razem mimo moich wysilkow. a takie opinie - to se mozecie glosic gdzies indziej... Ciekawe, jakby ktos tu se wszedl i pojechal po WAZie? Fajnie by bylo? No to pomysl Arsen na drugi raz, zanim cos palniesz. i co do tej najlepszej marki tez bym sie zastanowil w kontekscie Twojego postu
dobranoc. niektore zdania usunalem po ochlonieciu. [ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-04 01:19:07 ] |
Koliber_111 SYMPATYCZNY GOŚĆ łada 2101/łada 110(s ... Warszawa | 2005-03-04 07:30:49 z tym wysadzaniem może nie być łatwo-podobno"złego licho nie bierze" |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-03-04 07:54:18 jakis ty sie delikutasny zrobił i to dlaczego?? bos łade sprzedał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 08:28:24 a moze po prostu spowaznialem i niektore rzeczy mnie juz nie bawia????
Jechales lada z dzieckiem i calym ekwipunkiem na wczasu??? To wez sie przejedz a potem dopiero oceniaj, co i po co kupilem, jasne?! |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-03-04 09:16:26 Adasco chyba jakis rozdrazniony dzisiaj ;] |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-03-04 09:21:42
po primo nie jasne! po secundo nie oceniam! po tercio to zaden z wyznacznikow ktory mowiłby o powadze ale ja nie mam zamiaru bez sensownie dyskutowac... pozdrawiam papa |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-04 09:23:01 Adasco jakiś delikutaśny się zrobił Uderz w stół...... |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-03-04 09:35:12 I po tym widze ze Ty juz raczej do lady zadnej nie wrocisz :
) .Bo przesiadka z puga po dluzszym czasie bedzie traczej trudna (znam to bo mialem podobnej wielkosci auto ja Ty obecnie wiec po czesci rozumiem).Ju sam fakt o tym ze ten pug jest wiekszy szerszy czy ma wiekszy rostaw osi sprawia ze jest wygodniejszy.Na pewno jest w nim ciszej i nie rdzewieje w tak szybkim czasie jak lada .Na pewno komfort jazdy w ladzie jest troche gorszy ale bez przesady lada tez sie calkiem wygodnie jezdzi (zjezdzilem z pracy cale wojewodztwo lubelskie i podkarpackie granatowa lada ) Co do jazdy na wczasy to wiadomo ze bedziesz mial wygodniej w kombi niz w sedanie . Widze ze naskoczyles na Arsena jakby na prawde chcial Ci spalic puga czyzbys wstal lewa noga dzisiaj ? Relax !!! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 09:56:36 naskoczylem, bo ku.a nie lubie jak ktos mi twardo wmawia, ze robilem zle, kiedy ja jestem pewien, przekonany etc ze postapilem slusznie.
I na pewno nie wroce do lady jako "glownego", jedynego samochodu do wszystkiego - wlasnie z wymienionych wzgledow. Glownym problemem byl brak miejsca, glownie nieustawny bagaznik. Raaz jechalem z bagaznikiem na dachu i byl to ostatni raz. Nigdy wiecej! a do lady wroce, jak tylko znajde taka, jakiej szukam. I bedzie to woz tylko dla mnie i tylko do zabawy. Przejechac sie raz w tygodniu, ew. na zlot i juz. A zart Arsena nadal uwazam za nietrafiony... czemu innych nie "atakowa" takimi zartami? Nie tylko ja zmienilem lade na inny woz... i niejetsem drazliwy, tylko po prostu wk. mnie niektore rodzaje zartow. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 10:16:00
ooo, slusznie. kasowac. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2005-03-04 10:45:47 Eeee tam od razu kasowac - troche dystansu do sprawy i bedzie OK Nie dajmy sie zwariowac - dyskusja na temat watku, ewentualne "mocne" slowa wyedytowali sami autorzy, wiec nie ma potrzeby |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 11:39:50
troche bym polemizowal. - technologicznie lada JEST zabytkiem i uwielbienie dla auta nie powinno tego przyslaniac. -a moze wlasnie powinnismy zaczac traktowac lady jako zabytki i szczegolniej o nie zadbac? Czasem tocza sie tu rozmowy o doraznych naprawach jakimis polsrodkami.... czy to wyraz przywiazania do auta?????
jak bedzie zadbane,to przejdzie bez prroblemu... spytaj, czy np. Pawel66 ma problemy z przegladem...
a czemu? Skoro wie sie cos niecos o aucie i komus mozna pomoc i cos niecos wyjansic? Gdzie tu bezsens? A moze zabronisz mi rozmawiac z ludzmi, ktorych znam dosc dlugo i lubie z nimi gadac?
a po co? Wystarczy, ze powiadomisz o sprzedazy (co uwazam za sluszne). A po to sa statusy, by wlasnie takie sprawy ustawiac i oznaczac.
a to nie mozna byc w dwoch klubach naraz? nie wiedzialem..... a w ogole to poczytaj regulamin: 4. Klub LKP jest grupą nieformalną i zrzesza miłośników i użytkowników wszelkich aut marki Łada mozna byc milosnikiem, nie bedac uzytkownikiem, prawda? Idac tym tokiem rozumowania, z klubu powinien wystapic takze np. Mioly - ktory nie dosc, ze nie ma auta, to nawet nie ma prawka.
Wybacz Vulcan, ale Twoje argumenty zupelnie do mnie nie trafiaja. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-03-04 11:46:50
Nie wierzę w to co piszę, ale zgadzam się z Góralinhio |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-03-04 12:31:41 Vulcanor - sens ma to taki, ze np. moge pogadac z paroma osobami, z ktorymi w realu nie mialbym sie szansy spotkac przy innej okazji.
Dwa - wciaz zamierzam miec lade - wlasnie jako drugi wozek, do zabawy - wiec po kiego sie wypisywac. a po trzecie - to moje doswiadzcenia z autem i roznymi problemami i usterkami - moga komus byc pomocne. wiec ja z kolei nie widze sensu w wypisywaniu sie. Goralu, ja tez kiedys bylem maluchem w gorach itp.... - ale jakos ostatnio zanikaja mi sklonnosci masochistyczne na rzecz wygodnictwa. Widac pierniczeje z wiekiem. A arsen najzwuyczajniej w swiecie mnie wqr..., i delikatnosc nie ma tu nic do rzeczy. |