Wysadzic

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
adaskowego puga mam juz wykonawce i materiał tez
moze wtedy wroci do najlepszej na swiecie marki czyli ŁADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

EE tam zaraz wysadzić ja słyszałem, że to ekologiczne samochody i ulegają szybkiej biodegradacji.

zaraz ja wysadze chyba kogos z pracy i sie skonczy :[

mwarchalowski, zdziwilbys sie... ocynk

a jesli to mialo byc smieszne - to jakos mnie nie bawi. Nie wyszlo. Do Twojej Arsen wiadomosci: Ja tam lubie ten samochod i jestem b.zadowolony... chocby z tego wzgledu, ze nie musze drzec codziennie o to, gdzie mi rdza wyleczie tym razem mimo moich wysilkow. a takie opinie - to se mozecie glosic gdzies indziej... Ciekawe, jakby ktos tu se wszedl i pojechal po WAZie? Fajnie by bylo? No to pomysl Arsen na drugi raz, zanim cos palniesz.

i co do tej najlepszej marki tez bym sie zastanowil w kontekscie Twojego postu
dobranoc. niektore zdania usunalem po ochlonieciu.

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2005-03-04 01:19:07 ]

z tym wysadzaniem może nie być łatwo-podobno"złego licho nie bierze"

jakis ty sie delikutasny zrobił i to dlaczego?? bos łade sprzedał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a moze po prostu spowaznialem i niektore rzeczy mnie juz nie bawia????

Jechales lada z dzieckiem i calym ekwipunkiem na wczasu??? To wez sie przejedz a potem dopiero oceniaj, co i po co kupilem, jasne?!

Adasco chyba jakis rozdrazniony dzisiaj ;]

Cytat:
2005-03-04 08:28:24, adasco pisze:
jasne?!

po primo nie jasne!
po secundo nie oceniam!
po tercio to zaden z wyznacznikow ktory mowiłby o powadze ale ja nie mam zamiaru bez sensownie dyskutowac...

pozdrawiam papa

Adasco jakiś delikutaśny się zrobił Uderz w stół......

I po tym widze ze Ty juz raczej do lady zadnej nie wrocisz :
) .Bo przesiadka z puga po dluzszym czasie bedzie traczej trudna (znam to bo mialem podobnej wielkosci auto ja Ty obecnie wiec po czesci rozumiem).Ju sam fakt o tym ze ten pug jest wiekszy szerszy czy ma wiekszy rostaw osi sprawia ze jest wygodniejszy.Na pewno jest w nim ciszej i nie rdzewieje w tak szybkim czasie jak lada .Na pewno komfort jazdy w ladzie jest troche gorszy ale bez przesady lada tez sie calkiem wygodnie jezdzi (zjezdzilem z pracy cale wojewodztwo lubelskie i podkarpackie granatowa lada
) Co do jazdy na wczasy to wiadomo ze bedziesz mial wygodniej w kombi niz w sedanie . Widze ze naskoczyles na Arsena jakby na prawde chcial Ci spalic puga czyzbys wstal lewa noga dzisiaj ? Relax !!!

naskoczylem, bo ku.a nie lubie jak ktos mi twardo wmawia, ze robilem zle, kiedy ja jestem pewien, przekonany etc ze postapilem slusznie.
I na pewno nie wroce do lady jako "glownego", jedynego samochodu do wszystkiego - wlasnie z wymienionych wzgledow. Glownym problemem byl brak miejsca, glownie nieustawny bagaznik. Raaz jechalem z bagaznikiem na dachu i byl to ostatni raz. Nigdy wiecej!

a do lady wroce, jak tylko znajde taka, jakiej szukam. I bedzie to woz tylko dla mnie i tylko do zabawy. Przejechac sie raz w tygodniu, ew. na zlot i juz.
A zart Arsena nadal uwazam za nietrafiony... czemu innych nie "atakowa" takimi zartami? Nie tylko ja zmienilem lade na inny woz...
i niejetsem drazliwy, tylko po prostu wk. mnie niektore rodzaje zartow.

Zgodze się z Adamem, pomimo że lubie Arsena, to trafił jak łysy warkoczem o kant kuli Nie powinno się tak żartować i tyle Pewnie był to jeden z tych wyskoków głupich, które każdemu się zdarzają, więc Panowie luz .
Wnosze wniosek o skasowanie całego wątku, albo może jego zablokowanie, bo dalsze i w ogóle jakiekolwiek dyskusje są nie na miejscu

Cytat:
Wnosze wniosek o skasowanie całego wątku, albo może jego zablokowanie, bo dalsze i w ogóle jakiekolwiek dyskusje są nie na miejscu

ooo, slusznie. kasowac.

Witam

Według mnie nie potzrebna rozmowa , poza tym uważam że coraz więcej ludzi traktuje łądę jako zabytek choć ona nim nie jest , czytając forum można dojśc do wniosku że za 5 lat wszyscy bedą jeździć innymi samochodami a będą członkami clubu łady albo będą mieli ładę w garażu jako drugi samochód choc w to watpię szcególnie że trzeba opłacać auto i wykonywac pzreglądy z którym takie stare autko ma problemy pzrejść legalnie , poza tym ja jeżeli zmienię autko to an pewno nie będę członkiem clucbu ąłdy bo to jest bez sensu miec inne auto a udzielać się na forum clubu łady , Ja w pzryszłości spzredając łądę na pewno wypisze się z klubu i powiadomie o tym władze a zapisze się do nowego klubu kupionej fury a nie będę udzielał się na forum łady jeźdżąc inną marką.
To tyle moich pzremyśleń

Eeee tam od razu kasowac - troche dystansu do sprawy i bedzie OK Nie dajmy sie zwariowac - dyskusja na temat watku, ewentualne "mocne" slowa wyedytowali sami autorzy, wiec nie ma potrzeby

Cytat:
coraz więcej ludzi traktuje łądę jako zabytek choć ona nim nie jest

troche bym polemizowal.
- technologicznie lada JEST zabytkiem i uwielbienie dla auta nie powinno tego przyslaniac.
-a moze wlasnie powinnismy zaczac traktowac lady jako zabytki i szczegolniej o nie zadbac? Czasem tocza sie tu rozmowy o doraznych naprawach jakimis polsrodkami.... czy to wyraz przywiazania do auta?????

Cytat:
będą mieli ładę w garażu jako drugi samochód choc w to watpię

czemu watpisz? Ja wlasnie daze do takiego modelu....
Cytat:
szcególnie że trzeba opłacać auto i wykonywac pzreglądy z którym takie stare autko ma problemy pzrejść legalnie

jak bedzie zadbane,to przejdzie bez prroblemu... spytaj, czy np. Pawel66 ma problemy z przegladem...

Cytat:
bez sensu miec inne auto a udzielać się na forum clubu łady

a czemu? Skoro wie sie cos niecos o aucie i komus mozna pomoc i cos niecos wyjansic? Gdzie tu bezsens? A moze zabronisz mi rozmawiac z ludzmi, ktorych znam dosc dlugo i lubie z nimi gadac?

Cytat:
Ja w pzryszłości spzredając łądę na pewno wypisze się z klubu

a po co? Wystarczy, ze powiadomisz o sprzedazy (co uwazam za sluszne). A po to sa statusy, by wlasnie takie sprawy ustawiac i oznaczac.

Cytat:
zapisze się do nowego klubu kupionej fury

a to nie mozna byc w dwoch klubach naraz? nie wiedzialem.....
a w ogole to poczytaj regulamin:

4. Klub LKP jest grupą nieformalną i zrzesza miłośników i użytkowników wszelkich aut marki Łada
mozna byc milosnikiem, nie bedac uzytkownikiem, prawda?
Idac tym tokiem rozumowania, z klubu powinien wystapic takze np. Mioly - ktory nie dosc, ze nie ma auta, to nawet nie ma prawka.
Wybacz Vulcan, ale Twoje argumenty zupelnie do mnie nie trafiaja.

Adaś zrobił się delikatny odkąd jeździ delikatnym autkiem
Na łade na tym forum naskakiwac nie wolno, wszystkie inne marki nie sa objete parawanem ochronnym, jako nieładne...

byłem na wczasach i ładą i maluchem z pełnym ekwipunkiem na 3 tygodnie. namiot ze stelarzem, spanie, gary, kuchcenka, materace, dzieciak mały... słowem wsio. na malcu bagażnik wyższy niż on sam. prędkośc max 85km, spalanie 9/100km. i była to wielka przygoda, a nie powód do narzekań...

Vulcanor, jesteś typowym przykładem użytkownika łady a nie sympatyka tej marki, dlatego po sprzedarzy zrobisz to co napisałes.
Ci co tu zostają, mają do łady sentyment i traktują to auto jako coś więcej niż tylko dupowóz.

i tym optymistycznym akcentem.... pug do pługa, księża na księżyc

Cytat:
2005-03-04 11:44:39, Góral pisze:
Adaś zrobił się delikatny odkąd jeździ delikatnym autkiem Na łade na tym forum naskakiwac nie wolno, wszystkie inne marki nie sa objete parawanem ochronnym, jako nieładne... byłem na wczasach i ładą i maluchem z pełnym ekwipunkiem na 3 tygodnie. namiot ze stelarzem, spanie, gary, kuchcenka, materace, dzieciak mały... słowem wsio. na malcu bagażnik wyższy niż on sam. prędkośc max 85km, spalanie 9/100km. i była to wielka przygoda, a nie powód do narzekań... Vulcanor, jesteś typowym przykładem użytkownika łady a nie sympatyka tej marki, dlatego po sprzedarzy zrobisz to co napisałes. Ci co tu zostają, mają do łady sentyment i traktują to auto jako coś więcej niż tylko dupowóz. i tym optymistycznym akcentem.... pug do pługa, księża na księżyc

Nie wierzę w to co piszę, ale zgadzam się z Góralinhio

Cytat:
2005-03-04 11:44:39, Góral pisze:
Vulcanor, jesteś typowym przykładem użytkownika łady a nie sympatyka tej marki, dlatego po sprzedarzy zrobisz to co napisałes. Ci co tu zostają, mają do łady sentyment i traktują to auto jako coś więcej niż tylko dupowóz. i tym optymistycznym akcentem.... pug do pługa, księża na księżyc

Mylisz się, po prostu w klubie powinny obowiązywac jakieś zasady ,owszem można sie zapisać do klubu danej marki tylko jaki to ma sens jeżeli sie jeździ innym autkiem, a sympatykiem jestem zarówno marki ŁADA jak i TRABANT którego mile wspominam a z którym przezyłem ponad 10 lat dzieciństwa , a gdybym nie był sympatykiem ŁADY to bym jej nie kupił i nie władował całych swoich oszczędności studenckich tylko innego strucla z zachodu
Pozdro no offense

Vulcanor - sens ma to taki, ze np. moge pogadac z paroma osobami, z ktorymi w realu nie mialbym sie szansy spotkac przy innej okazji.
Dwa - wciaz zamierzam miec lade - wlasnie jako drugi wozek, do zabawy - wiec po kiego sie wypisywac.
a po trzecie - to moje doswiadzcenia z autem i roznymi problemami i usterkami - moga komus byc pomocne.

wiec ja z kolei nie widze sensu w wypisywaniu sie.

Goralu, ja tez kiedys bylem maluchem w gorach itp.... - ale jakos ostatnio zanikaja mi sklonnosci masochistyczne na rzecz wygodnictwa. Widac pierniczeje z wiekiem.
A arsen najzwuyczajniej w swiecie mnie wqr..., i delikatnosc nie ma tu nic do rzeczy.