| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
utkor Warszawa | 2006-03-17 08:46:21 Witam
Bardzo prosze o informacje, czy reduktory ZAVOLI mozna regenerowac, czy sa to "jednorazowki" (taka informacje otrzymalem w warsztacie) ?? |
orfeusz Katowice | 2006-03-17 09:43:40 Z tego co wiem to można nawet są komplety do regeneracji na allegro. |
utkor Warszawa | 2006-03-17 10:06:58 Dzieki.
Tak wlasnie mi sie wydawalo, ze mnie chcieli rabnac na kase. Zestaw naprawczy to max. 100 zeta, nowy reduktor to ok. 200-300 zeta ![]() |
Ronaldo Polonez Atu+ 1.4GTI ... Poznań | 2006-11-15 15:28:25 Mam właśnie taki reduktor... a może lepiej brzmi... PROBLEM!
Od kilku dni, nie mogę dojść do ładu z wolnymi obrotami... Ustawiam, przez jakiś czas jest ok, po krótkiej jeździe silnikiem zaczyna telepać.. Po sprawdzałem(uszczelniłem) już wszystkie połączenia podciśnienia itp. i nadal nic... W chwili obecnej, kręcenie śróbką od wolnych obrotów generalnie nic nie daje.. silnikiem cały czas telepie. Instalacja I generacji, silnik Ford Sierra 2,0 na gaźniku Weber (2 przelotowy), dodam, że na wężu doprowadzającym gaz do miksera mam dwie śruby regulacyjne(osobna dla I i II przepustnicy) Pytanie, moje sprowadza się do, tego... co jeszcze mogę zrobić z tymi wolnymi obrotami, oraz jak poprawnie ustawić te dwie śruby? Dzięki z góry za odpowiedź |