Dobierali sie do mego kochanego auta....i po zamku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wlasnie jak w tytule, prawdopodobnie ktos sie dobieral do mojego samochodu i uszkodzil mi zamek od strony kierowcy w ten sposob, ze nawet nie moge nawet drzwi otworzyc!!!

dzis sproboje porozrecac tapicerke od sroda, ale nie wiem czy przy zmknietych drzwiach uda mi sie wszytko pozdejmowac

Czy macie moze namiary do jakis specow od zamkow w Warszawie?

Polecam ci firmę CHIMKO
Warszawa ul.Dąbrowskiego 16.

p.s
Jak ja nienawidzę złodzieji powinna być kara przez ukamienowanie !!!

Cytat:
2005-02-23 16:39:36, drpol pisze:
wlasnie jak w tytule, prawdopodobnie ktos sie dobieral do mojego samochodu i uszkodzil mi zamek od strony kierowcy w ten sposob, ze nawet nie moge nawet drzwi otworzyc!!! dzis sproboje porozrecac tapicerke od sroda, ale nie wiem czy przy zmknietych drzwiach uda mi sie wszytko pozdejmowac Czy macie moze namiary do jakis specow od zamkow w Warszawie?

w MKV nie odkrecisz tapicerki bez otworzenia drzwi.
Od srodka klamka nie dziala?
Zamek sprawny czy nie?

moj to MKVII, klama od srodka nie dziala, jakis spec wspomnial mi ze to wina jakiegos sprzegielka

Nie tnij nic, to pewnie były jakieś gnojki, bo "porządni" to by ukradli a przynajmniej weszli bez problemu. Może jakiś spec jeszcze otworzy?? Bo tapicerkę będzie trudno znaleźć

Cytat:
2005-02-23 17:13:32, drpol pisze:
moj to MKVII, klama od srodka nie dziala, jakis spec wspomnial mi ze to wina jakiegos sprzegielka

MZ idz do zpecjalisty zamek jest na tyle prosty, ze pewnie da rade go otworzyc bez niszczenia czegokolwiek (wkladka rusza takim "cyckiem"
w zamku i moze jego uda sie poruszyc.

bylem dzis w CHIMKO i naprawili mi, ale nie bylo latwo, kombinowali 2 godziny zeby otworzyc drzwi, bo sie okazalo ze zamek byl rozwalony i go wymienili

a najlepsze jest to ze wsiadam juz z prawidlowej strony do samochodu, a nie przeciskanie sie od pasazera

a kozystajac z watku to chyba pekla mi jakas sprezynka w klapie z tylu bo czasami nie moge zamknac klapy - wale ta zapadka o ten bolec w progu - ktos juz to rozbieral??

A ja je moge otworzyć tylnych prawych drzwi ani od środka ani z zewnątrz. Jest jakiś patent ?

-------------------
Pozdrawiam.