| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-05-13 18:29:12 Wystarczy mieć coupe i wymienić :
TARCZE PRZÓD, KLOCKI, WACHACZ PRZÓD, GEOMETRIA, OBRÓBKA GŁOWICY, KOMPL. USZCZELEK GÓRA SILNIKA, PŁYN CHŁODNICY ROZRZĄD KOMPLET SWIECE OLEJ, FILTRY KABLE WN USZCZELKA KOLEKTORA DOLOT I WYDECH... odebrać samochód i TERAZ NAJTRUDNIEJSZE nie.....odwiedzać czerwonego pola przez kilkaset km.... miodzio najlepiej wydane pieniądze od wakacji w tajlandii
Jeśli chcecie namiar na przyzwoity warsztat w stolicy służę...może powinienm z kilka k km przejechać ale juz jestem zadowolony . Nie są może najtańsi ale po ruchu w interesie widać że znają się na robocie no i najśmieszniejsze na koniec - zrobili to w tydzień (tarcze klocki w innym imejscu) na co ASO potrzebowało wg telefonicznych ustaleń 2 tygonii oraz kwoty 8450zł podstawowej plus "co wyjdzie jak się rozbierze".
|
Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2005-05-13 19:15:06 no to troche pracy było przy coupetce
daj namiary na warsztat jak możesz bo się przydadzą zapewne |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-05-13 19:36:42 No to ja juz nie chcę coupe !!! Jak są takie kosmiczne ceny za naprawy! Wychodzi na to że chcąc kupić coupe należy auto "dokładnie" sprawdzić! Wole moje Scoupe jeszcze mieć... |
Oddi HF MEMBER białaska warszawa - bemowo | 2005-05-13 23:22:20 nie uważam by to było dużo jak za tyle rzeczy... |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-05-14 10:20:50
Każde auto jak chcesz kupić warto dokładnie sprawdzić. Własnie za chwile minie 2 lata jak mam coupe troche krece km i uważam , że ceny czesci są bardzo dobre. Jasne że zawsze mogły by być 2 razy tańsze ale bądźmy dorośli. Suma 3k moze jest duża ale lista rzeczy też spora jak ktoś lubi mozna co miesiąc wydawać po 300 zeta Ale najprzyjemniejsze jest to ze po 2 latach nadal mi sie to auto podoba i nadal mam frajdę z jazdy.
namiary zapodam w polecanych warsztatach za jakiś tydzień to bedzie jakieś 1000km zrobione i coś więcej wiadomo jak to hula
|