Czy ktoś wie kiedy będzie zlot?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proszę o informację kiedy jest planowany zlot,chciałbym wcześniej wiedzieć !

ja rozważam organiuzację zlotu na mazurach, wstępnie proponuje lipiec jednakże dobrze by było wiedzieć kto ewentualnie by chciał przyjechać. Zlot byłby zorganizowany nad jeziorem Laśmiady koło Ełku w miejscowości Malinówka. Jest tam zamknięty ośrodek gdzie można wynająć domki, bądz tez pokoje hotelowe. Ośrodek umiejscowiony jest nad samym jeziorem, można sobie wypożyczać kajaki, rowery wodne, itp nawet można wielką łajbe załatwić. Generalnie możemy sie ugadać na jakiś weekend, który będzie większości pasował, a ja ze swojej strony wszystko pozałatwiam odnośnie noclegów i innych spraw. Także jeżeli macie ochote na letni weekend na mazurach to zacznijmy ustalać termin.

a ja plywac nie umiem i za daleko dla mnie

Ja jestem za takim wypadem.
Dryllo a ile to jest kilometrów od Warszawy, bo jakoś nie chce mi się na mapę zajrzeć, a w pracy w której obecnie jestem nie mam mapki?
I jakoś nie widzę lasu rąk, co by świadczyło że ludzie nie zainteresowani? Czy to za daleko?
Przeceiż każdy z nas ma BMW więc w czym problem?
Nierozumiem!

No mi też nie pasuje

Cytat:
2005-02-16 15:46:55, cjanek pisze:
Przeceiż każdy z nas ma BMW więc w czym problem? Nierozumiem!

nie kazdy z nas ma 2 wolne dni i kasy na paliwo za duzo ;]

Cytat:
2005-02-16 15:50:46, tolo84 pisze:
nie kazdy z nas ma 2 wolne dni i kasy na paliwo za duzo ;]

jestem wyrozumiały

ze śląska to kupe kilometrów i właśnie te 2 dni wolne...

ludzie trochę mnie zdziwiliście!! tolo najpierw pisze że on jak ma kupic auto to tylko po 94 roku wyprodukowane. to kosztuje troche kasy a na paliwko się nie ma? załóz gaz a nie pieprzysz o profanacji beemki gazem i podobne kawałki. to zdanie było do wszystkich którzy skąpią. jak ktoś nie ma na waszke to powinien sprzedać autko. ja mam po to by jeździć i po to tez założyłam gaz. teraz widac chyba wyższość gazu nad benzyną. smiac mi sie teraz chce z tych wszystkich którzy tak głośno o profanacji pisali. hehe.tu sa ludzie z całej polski i ktoś musi mieć daleko a inny bliżej. ja napiszę za siebie, kiddy i hummera24 że jedziemy na mazury i w dodatku na 3 autka. i jakby to agatka powiedziała "mam to w dupie że daleko! jedziemy i już!" poza tym nikt nie musi byc tam dwa dni. mozna się spotkać i wyrobić się w jeden dzień jeśli ktos nie dysponuje czasem, sam nie wiem czy dwa dni wygospodaruję, ale jade na 100%. z radomia do malinówki jest 430km. zresztą może ktoś inny ma jeszcze jakies propozycje? sprawa jest otwarta.
pozdrawiam

To moze w Pionkach, jakby nie było podobno środek Polski Co do kasy to wszyscy wiemy ze to nie tylko paliwo
A tak powazniej to fajna sprawa tylko plan trochę dalekosiężny mimo wszystko. Trudno powiedzieć co będzie za miesiąc a co dopiero za miesięcy kilka.

[ wiadomość edytowana przez: marcingo dnia 2005-02-16 17:31:50 ]

Cytat:
To moze w Pionkach

może być to 20 km ode mnie
Cytat:
Co do kasy to wszyscy wiemy ze to nie tylko paliwo

a co jeszcze?

nie chodzi o to ze nie mialbym 200 zl na paliwo zeby dojechac ale szczerze mowiac to jechac na mazury 400km zeby wypic kilka piw i zobaczycz klubowe samochody to dla mnie strata kasy i czasu. a jak juz mi sie zachce ogladac roznych bmw to co roku moge jechac na zlot do torunia bo tam mam 45 min jazdy. i pewnie czesc z was tez tam bywa.

jeśli uważasz że to to samo to proszę bardzo. ja wybieram zlot nasz kameralny niż tysiąc aut na lotnisku.
pozdrawiam

Jestem tego samego zdania co Marcin, i pisze sie na taką imprezke
Cytat:
szczerze mowiac to jechac na mazury 400km zeby wypic kilka piw i zobaczycz klubowe samochody to dla mnie strata kasy i czasu. a jak juz mi sie zachce ogladac roznych bmw to co roku moge jechac na zlot do torunia bo tam mam 45 min jazdy.

Jak masz takie zdanie to po co wogule sie udzielasz w tym temacie , jak tak wszyscy bedą marudzic to nigdy sie nie dogadamy.
Określmy termin przybliżony, miejsce, a chetni niech sie dostosują, jest sporo czasu i można sobie czas i kaske zorganizować

dobrze gadasz max! sądzę że termin to lipiec albo sierpień. chyba że ktos inny ma jakies propozycje.

Cytat:
2005-02-16 17:26:57, MARCIN_RADOM pisze:
ludzie trochę mnie zdziwiliście!! tolo najpierw pisze że on jak ma kupic auto to tylko po 94 roku wyprodukowane. to kosztuje troche kasy a na paliwko się nie ma? załóz gaz a nie pieprzysz o profanacji beemki gazem i podobne kawałki. to zdanie było do wszystkich którzy skąpią. jak ktoś nie ma na waszke to powinien sprzedać autko. ja mam po to by jeździć i po to tez założyłam gaz. teraz widac chyba wyższość gazu nad benzyną. smiac mi sie teraz chce z tych wszystkich którzy tak głośno o profanacji pisali. hehe.tu sa ludzie z całej polski i ktoś musi mieć daleko a inny bliżej. ja napiszę za siebie, kiddy i hummera24 że jedziemy na mazury i w dodatku na 3 autka. i jakby to agatka powiedziała "mam to w dupie że daleko! jedziemy i już!" poza tym nikt nie musi byc tam dwa dni. mozna się spotkać i wyrobić się w jeden dzień jeśli ktos nie dysponuje czasem, sam nie wiem czy dwa dni wygospodaruję, ale jade na 100%. z radomia do malinówki jest 430km. zresztą może ktoś inny ma jeszcze jakies propozycje? sprawa jest otwarta. pozdrawiam

Ja miałem gaz bo mnie bie było stać na paliwo (i zresztą nadal nie jest) i tylko dlatego, bo nadal uważam że jest to dupiate rozwiązanie. Ale chybwa tą wyższość gazu nad benzyną mamy wyjaśnioną i jest to po za tematem. Jeżeli już dyskutowaliśmy na ten temat to tylko z powodów technicznych i tym ile km trzeba zrobić aby się opłacalo itp Wiadomo, że gazu by nikt nie zakładał jakby miał kase.
Mnie nadal nie stać na paliwo i wogóle na żadne auto, ale kocham bmw i kupiłem tylko z serca a nie z rozumy. Z rozumu to bym jeździł rowerem!

Cytat:
2005-02-16 17:49:29, MARCIN_RADOM pisze:
jeśli uważasz że to to samo to proszę bardzo. ja wybieram zlot nasz kameralny niż tysiąc aut na lotnisku. pozdrawiam

Patrząc na ostatnie posty i ich klimat to kamerlanie będzie-my, ale lać się po mordach

słuchajcie a może jest ktoś z okolic łodzi. tam chyba wszyscy mieliby blisko

Cytat:
Patrząc na ostatnie posty i ich klimat to kamerlanie będzie-my, ale lać się po mordach

dobre to było, usmiałem sie
Wydrukuje sobie niektóre posty i bede je werifikował na zywcu

Zlot w Ełku, SUPER. Mi pasuje. Ja mam tylko 40 km do Ełku