[126p] Problem z kolem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam potrzebuje pomocy
otoz w kole prawym albo lewym nie wiem dokladnie odkad chwycil mroz tak przynajmniej zauwazylem zaczelo sie cos tluc. co to moze byc??? tzn nie jest to ciagle ale jak jest np droga nierowna jakas dziura albo cos takiego pomozcie

u mojego kuzyna też tak tłukło....dokręciliśmy amorek i gra

ale to że bije to może być: luz na zwrotnicy...krzywa felga...nie przywaliłeś w coś kołem??

[ wiadomość edytowana przez: specWROC dnia 2005-02-27 20:49:44 ]

nie przywalilem. tak rzeczywiscie to jest to dokrecilem amortyzator bo zdeka mial luzy i wszystko gra dzieki wielkie za pomoc narka

dołącze się do wątku bo u mnie coś stujka w lewym kole, na początku stukało tylko przy takim gwałtowniejszym hamowaniu a teraz już nawet zaczyna podczas jazdy , nie cały czas ale raz na jakiś czas się odezwie!!!!co to może być?

POZDRO

Cytat:
2005-03-01 11:19:26, chojnas pisze:
dołącze się do wątku bo u mnie coś stujka w lewym kole, na początku stukało tylko przy takim gwałtowniejszym hamowaniu a teraz już nawet zaczyna podczas jazdy , nie cały czas ale raz na jakiś czas się odezwie!!!!co to może być? POZDRO

Lozyska albo luz na zwrotnicy.

Cytat:
2005-03-01 11:19:26, chojnas pisze:
dołącze się do wątku bo u mnie coś stujka w lewym kole, na początku stukało tylko przy takim gwałtowniejszym hamowaniu a teraz już nawet zaczyna podczas jazdy , nie cały czas ale raz na jakiś czas się odezwie!!!!co to może być? POZDRO

a ma luz to koło??

Nie luzów na kole brak!!!!!!!!

moze masz resor niedokręcony i strzela

no ale wcześniej było oki!!!to tak nagle się odkręcił??
Tylko lewe koło tak robi!!!

wydawalo mi sie ze problem rozwiazany i temat mozna zakonczyc a tu okazuje sie ze po dokreceniu amorka wciaz to lewe kolo sie tlucze cos to moze jeszcze byc??? pomocy na co mam jeszcze zwrocic uwage???