Autoreklama

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jezdze do Niemiec po samochody na zamowienie...

A cos wiecej mozesz napisac ile cos takiego kosztuja i mniej wiecej ceny samochodów ktore sprowadzasz

sprowadzam auta na zamowienie tzn. ktos cos zamawia a ja jade i szukam mu czegos takiego...

Np. Mowisz ze interesuje cie Passat B4 TDI w kombi z roku powiedzmy 94-95 za sume to 4000 euro. Akurat czegos takiego ostatnio szukalem. Powiem ci ze takie wozy wlasnie po tyle chodza...

Oczywiscie umawiamy sie na okreslona kase dla mnie + zwrot kosztow. Koszta to na ogol kasa na paliwo i zarlo dla mnie i ojca (mechanik i jednoczesnie drugi kierowca) i ok 100 euro dla mojego czlowieka w Niemczech . Oczywiscie w momencie zakupu jestem z toba w pelnym kontakcie przez tel. i na mail wysylam ci foty wozu (robione przez tel.)

ostatnio sprowadzilem zamiast Passata TDI '95 za 4000E, Volvo S80 2,5TDI '99 za 8250E, bo klient na brak kasy nie narzekal...

Oki jeszcze powiedz mi ile kosztuje takie opłacenie Ciebie i mechanika w sumie?

I za ile tam chodza Corsy A rocznik 88-90 z silnikiem 1.2??

oplacenie nas to ok 500 euro razem...

a takie corsy to koszt 100-400 euro... jest tylko jeden hak... bardzo ciezko juz takie znalezc...

O Quattro nie wiedzialem Musimy byc w kontakcie
Pozdr.

Zoom ja ci zmienie auto ja ci dam

pozdr

Than, ja ci dopiero dam jak ty mi nie dasz zarobic

Cytat:
2005-02-19 05:00:00, thaniel pisze:
Zoom ja ci zmienie auto ja ci dam pozdr

Heh To na wypadek opcji ze moze juz rysia myszki zeziarly abo co..
Btw. Do zobaczenia juz niedlugo
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-02-22 12:10:53 ]
[ powód edycji: moze przez ż z kropka sie pisze a nie rz :P ]

aa ten tego czy ktos sie orientuje jak jest ze sprowadzeniem autka z wloch?? z gory thx za odpowiedzi.

ja

no to albo pisz na priva albo tu... Bo mama cos kupila i musze tam jechac... tylko nei wiem jak z formalnosciami..... Bede dzwieczny a i flaszka sie znajdzie

jedziesz, bierzesz i przywozisz... tam nie ma dokumentow wyrejestrowujacych, wiec przywozisz dowod rej. i umowe...

a potem w polsce zaczyna sie syf - i beda dzwonic min. do konsulatu prawdopodobnie - u nas w T. po trzecim razie zaczeli je rejestrowac juz normalnie.

Panowie a orientujecie sie ile by kosztowalo sprowadzenie vw golfa III lub II i nissana micry

[ wiadomość edytowana przez: taz dnia 2005-02-22 11:34:25 ]

zalezy od silnika i wypasu... a przede wszystkim rocznika...

GOLF

Silnik: 1.8 Vr

Wyposazenie: Standardowe

Roczkik1993-5

Micra

silnik 1.4-1.6

roczkik1990

Wyposazenie:Standardowe

Cytat:
2005-02-22 11:02:17, Quattro pisze:
jedziesz, bierzesz i przywozisz... tam nie ma dokumentow wyrejestrowujacych, wiec przywozisz dowod rej. i umowe...

No ja slyszalem ze dowodu nie dostaje sie i stad moje watpliwosci.. Ale skoro tak sie sprawa przedstawia to ni ebede sie wiecej zastanawial. Dzieki Q kiedys cos wypijemy

Co do micry to nie wiem bo w zyciu nie widzialem "latawca" z takim silnikiem... i nigdzie takiego nie widze w zadnych ogloszeniach...

a golf to ok 1300-1700 euro...

No a ja mam jeszcze jedno pytanko ile kosztuje zarejestrowanie samochodu wogole gdzie trzeba łazic i załatwiac papiery i ile trzeba kasy włozyc w rejestracje i zeby tym sie juz dało jezdzic

Q szukam fiata ottovu jakbys gdzies namierzyl daj znac

a tak na serio niedlugo bede potrzebowal cosik malego miejskiego taniego w eksploatacji nie wiem moze caro albo prime

pozdr