Ciekawy post o 1/4 w BP

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poczytajcie i porównajcie :
Cytat:
Z rok na rok, z rundy na rudnę jest coraz gorzej, boje sie pomyślec jak to będzie wyglądać za rok, czy 2.... tragedia, zaczynając od początku...
Po pierwsze powinny byc 3 wjazdy, dla VIPów, wystawców, drugi dla startujących, i jeden dla widzów, dużo sprawniej byłoby wtedy...
Nastepnie, wjezdzam na lotnisko, i nikt nie wie, gdzie mam jechać, pytam gdzie mam parkować jesli startuje, i nikt nic nie wie, poźniej wjeżdzam juz na parking dla startujących a tam wolna amerykanka, kazdy staje gdzie chce, i scisk!, pamietasz jeszcze kiedys w 2003 roku, z Modlinie, jak było full miejsca, i podzielone to na klasy, to mi się podobało, a teraz?! rece opadają co się działo. Poźniej próbne przejazdy, znowu wolna amerykanka, ludzie wyjezdzaja, bez kasków, nie wiadomo kto i co, ludzie, tragedia! Zero organizacji, a najlepsze ze nikt nie sprawdzał, ani kierowców, ani ich uprawnien, ani czy są trzeźwi, ani samochodów, ich stanu tech, ich ubezpiecznien itp, etc. Mogł przyjechać ktos po 4 piwkach, rozpadającym sie autem, i wystartować... i nikt by mu nie robił problemów, a co gdyby nie udało mu sie pojechać prosto? i pojechałby np. w publiczność?! Ciekawe kto by odpowiadał, gdyby zgineło z 15 osób.
I na koniec, zapłaciłem 30zł za start, a nie startowałem, dlaczego nie zostały mi zwrócone pieniądze?! Ja np. jutro nie moge znowu jechac do Białej, wiec co w tym przypadku? .. Ech szkoda gadać, przykro tylko ze stare SSS, silne, mocne, zorganizowane i poukładane, teraz jest ......
Panowie, jednym słowiem POPYLINA!
Proponuje sie zastanowić troszke nad tym, a nie nad tym kto ma więcej koni ... bo w zyciu liczy się kto ma więcej rozumu!

wiecej rodzynków

organizacja lipna ale za to oz wykręcił 9.96 s ( info nie dokońca potwierdzone )

Info potwierdzone ale wykrecil dzisiaj ten czas

Na sr juz od dawna psiocza na BP. Szkoda ze nie robia tam tego z takim zapalem jak na bemowie, z drugiej jednak strony moze kolej sie zabrac za taka nasza kochana Stalowa?? Bardziej widowiskowo i podloze lepsze... Tak sobie tylko rozmyslam .

O 12.43 dostalem SMS'a z czasem OZ'a - 9.93 - bedzie co opijac

no to bravo dla oza wkoncu pokazal na co go stac tylko mozna rzec szkoda...........ze ta dziewiatka nie byla u nas

a nie 9,93 a co do organizacja nie wypowiadamy sie bo nie bylismy tam!

na streetracing.pl wyczytałem że Ozzzzz na końcu rekordowego przejazdu miał 274km/h