Trzeszczące plastiki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam
jak w temacie mk-7 w okolicach popielniczki i tej małej pułeczki nad nią dochodzi do tego harakterystyczneko cwierkania na nieruwnosciach szczegulnie czy ktoś zna może rozwiązanie tego problemu albo takąs rade.
dzardzo prosze bo niedługo dostane hopla od tego cwierkania.

Ja mam podobny problem ale w okolicach wlotu powietrza po lewej stronie od kierownicy ....tez mnie to wkurza jak nie wiem co ... ale byc moze to kwestia zimy i morzu ...bo jak mi sie auto zagrzeja to cwierkanie ucicha ... W kazdym razie czekam do wiosny i wtedy zaczne cos grzebac ....

Cytat:
2005-03-01 14:34:18, canibal pisze:
witam jak w temacie mk-7 w okolicach popielniczki i tej małej pułeczki nad nią dochodzi do tego harakterystyczneko cwierkania na nieruwnosciach szczegulnie czy ktoś zna może rozwiązanie tego problemu albo takąs rade. dzardzo prosze bo niedługo dostane hopla od tego cwierkania.

jak zaczynają ćwierkać to znaczy że wiosna idzie
a to chyba dobrze

no super

canibal - nie martw się, u mnie też ćwierka, nie tylko w zimę

ale może jest na to sposub jak zrobi się cieplej to chba rozkrece cały kokpit i spojrze cco tam sie dzieje

Cytat:
2005-03-01 14:59:07, canibal pisze:
no super

Sorry jeśli Cię nie pocieszyłem ale gdybyś miał autko z '89 to by Cię ćwierkanienie, trzeszczenie nie drażniło.
Uznał byś je tak naturalne jak szum opon

a może tak jest tylko u mnie???

[ wiadomość edytowana przez: jac25 dnia 2005-03-01 19:01:42 ]

[ wiadomość edytowana przez: jac25 dnia 2005-03-01 19:02:08 ]

A ja w MkVII mam też bolaka , ćwierka coś za radiem , a wk.. ..wia mnie tak , że nie wiem co zrobić...

Mnie ta zima i trzeszczenie plastików już doprowadza do furii

Hihihi widzę że ćwierkanie świerszcza w Essim nie tylko mnie dotyczy tez mam ćwierkanie - choć czasem świerszcz przestaje. U mnie się schował gdzieś w rejonach uchwytów tylniej półki ... czasem przestaje, ale nie ma określonych przyczyn.

Niestety też doswiadczam tych zwierzaków w kabinie!!! Najwięcej ich siedzi za radiem i poniżej. Także dostaje cholery!!! Na wiosne rozbieram kokpit! A na razie... daję głośniej radio

u mnie tak samo ćwierka coś w rejonach tylnej półki i pod radiem ale mam nadzieje ze na wiosne to znikniebo mnie to drażni

a ja polecam zakup cabrio poznali byście nowy wymiar pojęć ćwierkanie, trzeszczenie, świszczenie itd.

U mnie też standard, to ćwierka, tamto poskrzypuje, jak się zagrzeje to jest lepiej, ale na wiosnę szykuję rozbiurkę całego wnętrza i porządne złożenie razem z wygłuszeniem

Moja 7-ka ćwierka i trzeszczy przy przedniej szybie przed pasażerem.

mi też tak ćwierczy i na moje to wina zamontowanego radia innego niż orginał, uważam tak bo od ostatniego wyciagania radia i ponownego włożenia zaczeło mi krzypieć a przedtem było ok