Olkusz rally snow harcore show;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co wy na małe smiganko po sniezyku proponuje przyszły weekend, najlepiej niedziela miejscówka olkusz, ciekawe co na to inżynier Rekin

pozdrówki

Cytat:
2005-02-06 21:00:19, Poramancza pisze:
co wy na małe smiganko po sniezyku proponuje przyszły weekend, najlepiej niedziela miejscówka olkusz, ciekawe co na to inżynier Rekin pozdrówki

jesli to bedzie niedziela to raczej sie pisze na to,piatek/sobota chyba czeka mnie zmiana glowicy i do tego w sobote mam egzamin wiec tak jak pisalem jesli niedziela a auto odpali to bede

moze w sobote to MOZE Łódz by przyjechala ?

Nie bylo mmnie ostatnio...
wiec wstepnie mowie tak!
Horhe juz jezdzi na 4 kolach wiec jeszcze tylko drobne regulacje i bede gotowy!

drobne regulacje to znaczy trzeba zeby hamulce dzialac zaczely

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-02-06 21:42:24 ]

Cytat:
2005-02-06 21:07:14, Poochaty pisze:
drobne regulacje to znaczy trzeba lce dzialac zaczely

hamulce znaczy?
no w sumie tak ale od tego jest hamulec pomocniczy zeby pomagal jak nie dziala glowny!

na razie nic kuwa w kancie nie dziala jak nalezy. :/

a macie jakas fajna miejscowke tam??
bo czyzyny to raczej odpadaja bo tam miejsca jest na 3 auta reszta bialy puch

[ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-02-06 22:03:52 ]

Też bym się przejechał , wreszcie coś pośmigać na śnieżku...chociaż byłem ostatnio na zajezdni , to jednak nie to samo co rywalizacja ( w formie zabawy oczywiście ) na czas....
Chociaż zapowiadają odwilż delikatną za tydzień , to może spadnie co nieco nowego puchu i będzie fajnie...
Goorek co Ci tam znowu nie działa ???
Myślę , że powinno się udać , tylko trzeba ekipę zebrać , żeby nas tam było trochę i wogóle....
Pozdrawiam . Piotrek.

maly wypad na pozarowke tez by nie zaszkodzil

Cytat:
2005-02-06 22:02:25, PG pisze:
a macie jakas fajna miejscowke tam?? bo czyzyny to raczej odpadaja bo tam miejsca jest na 3 auta reszta bialy puch [ wiadomość edytowana przez: PG dnia 2005-02-06 22:03:52 ]

Miejscoweczka jest miodzio tylko nie wiem jak teraz wyglada... moze byc sporo sniegu zwalszcza ze nikt tam nie jezdzi...
jak nie byles to zapraszamy!

no sie wlasnie zastanawiamy czy by sobie wycieczki nie zrobic

panowie sobota czy niedziela, odrazu mowie w niedziele nie przyjade

chetnie bym sie wybrał ale jeszcze nie wiem czy moim złomem....

Ja bym się też chętnie zabrał z kimś w NIEDZIELE

Jezeli o mnie chodzi to nie ma problemu tylko mnie pasowal by termin 20.02 (niedziela) ale jezeli na 13.02 (niedziela) beda chetni to zrobie wszystko zeby byc

ps. faktycznie na pozarowke trzeba jechac puki jest snieg

ja tam w niedziele moge przepalic samochód jeśli tylko będzie pogoda w miare dopisywać

Cytat:
2005-02-06 21:47:12, goorek pisze:
na razie nic kuwa w kancie nie dziala jak nalezy. :/

Nie przejmuj sie ja nie mam grzania,grzeje mi sie auto nawet przy -10 stopniach i chyba mi poszla uszczelka pod glowica :/ W piatek wyciagam silnik albo przynajmniej spora jego czesc oprocz tego spalanie znow mam ok 15literkow co mnie bardzo denerwuje,aku co dwa dni laduje a jakies 20 min temu (temp -20, godz 06.45) pod robota tak wszystko zmrozilo ze nie odpalilem,nie moglem wbic jedynki i dwojki,i cos przymarzly hamulce bo w trzech nie dalismy rade pchnac auta a jak odpalilem na holu to pedel hamulca byl strasznie twardy tak jak by serwo nie dzialao i co masz gorzej niz ja ????? a gruncie rzeczy to to ja sie jecsez nie zalamalemn

Cytat:
no sie wlasnie zastanawiamy czy by sobie wycieczki nie zrobic

obowiazkowo !!!!! i to z bratem na dwa auta macie jechac !!!!!!!!

ho ho jest odzew
a reszta

mysle ze wystarczy
raz przetrzec szlak "pełną" argenta lub któryms kantem i bedzie ok

hahaha mam nowe lampy z przodu tak ze ostroznie z tym "przecieraniem"szlaku argenta... poza tym mam tam juz swoje jedno drzewko ulubione trza sie rozwijac i znalesc nastepne ja jestem za niedziela...