| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-03-01 16:04:52 Programik nazywa się Auto Harmonogram i co ciekawe dla użytkowników indywidualnych jest bezpłatny stąd można go ściągnąć - właśnie go instaluję - jak go trochę potestuję napiszę coś więcej - thx draco_pl
AutoHarmonogram |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-03-01 18:04:51 ptogtamik niby fajny, tylko wolalbym taki co by od razu mogl spalania notowac... |
draco_pl Fiat Marea Weekend T ... okolice Grodziska Maz. | 2005-03-01 18:38:48 No problem.
Miło, że mogłem pomóc. Jak się w nim trochę rozeznasz to napisz, czy na coś Ci się przydał. |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-03-01 19:29:20 no tak po kilku minutach...
programik jest bardzo skromniutki - właściwie można tylko sobie wpisywać: przeglądy, OC, i naprawy (moduł przypominania o nadchodzących naprawach/przeglądach/oc jest w wersji bezpł. niedostepny). poszedłem dalej - znalazłem trzy fajowe programiki (niestety triale...) - są bardzo rozbudowane np. Carclinic zawiera ponad 1000 problemów diagnostycznych - można sobie wpisać bardzo wiele opcji, a co najw. np. zuwżycie/koszt paliwa - co najciekawsze mają tam naszą furę i to w kilku wersjach silnikowych
CarClinic Trochę nowszy jest AutomotiveWolf 4.42 Automotive Wolf i chyba ma jeszcze więcej opcji no i AutoMaintancePro9 takie sobie.. niestety jak wspomniałem wszystkie te programiki są trialowe - kosztują co prawda nie jakąś tam fortunę ale ok 20-30 $ i powiem szczerze, że jak mam taką kaskę wydawać to wolę sobie to wszystko pisać na kartce
właśnie próbuję to crackować - ale nie mogę znaleźć seriali do tego - jak coś mi się uda dam znać Co wogóle sądzicie o takich programach??? |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-03-01 22:14:23 Na Mulku znalazlem tylko Automotive Wolf v.4.33. Powinna byc to pelna wersja. Zobacze jak sie sciagnie.
A tak w ogole to Excel naprawde w 100% wystarcza do notowania spalania, wpisywania wymienionych czesci itd. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-03-02 09:04:50
Dokładnie się zgadzam.
Ja też już od 3lat wszystko notuję w EXELu Jeśli ktoś chce, to mogę mu porzesłać bazę na skrzynkę. |
draco_pl Fiat Marea Weekend T ... okolice Grodziska Maz. | 2005-03-09 14:19:02 Tutaj automanager jest polski programik. Właśnie go zaciągnąłem i będę chciał sprawdzić. Może jeszcze komuś się przyda. |