Spoty Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przypominam zainteresowanym, że w każdą środę o 19.00 na parkingu pod pocztą na pl. Dominikańskim odbywają się spoty DKT SQAD, FSO-PTK, FEFK, FIAT-SQUADRA i F&F. Chętnych serdecznie zapraszamy. Dzis spotkanie opłatkowe

Kto wybiera się dzisiaj na dominikański??? Śniegu tyle napadało że ja mam zamiar się wybrać, a poza tym ktoś mi obiecał rundke 131 2.0

Ja mam nadzieje w końcu się pojawić ale nie wiem czy nie będę siedział w robocie

qrcze szemu wszystkie spoty , zloty sa oranizowane tak daleko odemnie

No to widze że chyba nikogo nowego nie będzie. A szkoda!!!!!

Ładować dupska w auta i przyjeżdzać, bo jak jutro pojawia się foty to znowu będzie płacz, ze "czemu mnie tam nie było".

no ja chciałem wpaść ale na bajure kasiory nie ma;(

Ja jak zwykle będę. Nowi-ruszyć dupcie i przyjeżdżać

Ja tam raz bylem inkognito Gdy byla Qpetka i 3d oraz fiacik ala montecarlo Seru immobilajzer Ogolnie sympatyczny klimacik sie tam udzielal polecam

buuahahahah, Seru immobiliser był boski

Dzisiaj też było całkiem sympatycznie, ale z rarytasów to tylko mój espace

No i już po wszystkim Jak zwykle kupa śmiechu i dobrej zabawy, bitwa na śnieżki i inne takie Jesion się pojawił, otworzył bagażnik, pokazał nowe graty do 128 (większość chromowanych ), pochwalił się profesjonalnym systemem audio robionym przez Extreme CarAudio ,pouczestniczył w konwersacjach i po jakiejś godzince pojechał Pozostała część ekipy pozostała na miejscu i około 21 wszyscy rozjechali się w swoją stronę

Karlo-następnym razem jak będziesz, to się ujawnij

Zachęcam wszystkich do pojawiania się o 19.00 na co środowych spotach na parkingu pod pocztą główną-wszelkie marki pojazdów mile widziane

a ja zamordowalem most juz na amen

Nie no Seru, nie znasz się na Hi-Fi to się nie udzielaj, ok. To profesjonalne mocewanie głośników, tylko dla takiego zółtodzioba jak ty może wydać się śmieszne. Dobrze że Ci mojego dvd i pleja nie pokazałem, bo bys dopiero miał o czym na parafii opowiadać.

Aha i lepiej zabierz skraby z bagażnika, żebyś potem nie latał i nie szukał nowego zamka

kurcze szkoda ze tak poźno doczytałem tego msg -> bym wpadł co prawda tylko MPK ale zawsze -> czy za tydzien tez mały spocik?!

Te spoty są regularnie co tydzień

Może rzucić jakieś info na stronkę klubową o waszych spotach??
Nawiasem móiwiąc ostatnio coraz częsciej myślę o dziale "zloty"/"spoty" - widzę , że coraz więcej spotkań w różnych miastach się szykuje

Szkoda ze nie zrobicie w jaki wekendzik spota.To bym podjechalo z kuplami napewno do wrocka mam tylko 100 km z Gostynia.Pozdro

ja snie tez kiedys tam do was wybiore ale jak bedzie kasa na paliffko i jeszcze jedno takie pytanko czemu tak krudkie te spoty ?? ja z kumplami na wiosce to potrafimy siedziec od 20:00 do przynajmniej nastepnego dnia

No to panowie, wszyscy chętni na dłuższy spot wpisujcie się na forum 131, tam jest wątek o zlocie w Skarbimierzu. Jak będzie duże zainteresowanie i troche się ociepli to zrobimy coś dużego i fajnego. Niech Kraków ma w końcu konkurencje, a co!!!!!!

no...ja może bym i wpadł no ale mój kaszlak to taki zwykły najzwyklejszy maluch że aż wstyd
i co będą jakieś fotki??

czy w przyszłą środe 9.03 tez bedzie o 19 spocik? wpadłybym