MotoNews.pl

PRZEPRASZAM WSZYSTKICH.........!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przepraszam wszystkich, ktorzy zamawiali u mnie czesci do Espe a ktorzy nie otrzymali ode mnie odpowiedzi,czesci lub sa w inny sposob niezadowoleni z mojego podejscie do sprawy.
pare slow usprawiedliwienia: dnia 27.02.2005 roku urodzil mi sie syn (pierworodny ) i w zwiazku z tym pozostale sprawy zostaly zbytnio przeze mnie zaniedbane.
obecnie wszystko wraca do "normy" opadly najwieksze emocje, odnalazlem sie w nowej roli i moge ponownie zajac sie sprawa wyprzedazy czesci ktore posiadam.
piszcie czego poszukujecie na adres: zetpati@wp.pl
bede odpisywal czy posiadam dana czesc i w jakiej cenie(jak zawsze niskiej)

ps.ogolnie dostepne sa:elementy wnetrza,silnik 1.5,skrzynia do ww.,zawieszenie tyl,duzo "plastikow" itp.

pozdrawiam!!!

Po pierwsze to GRATULUJĘ POCIECHY !! ...Normalnie szaleją te Klubowe Facety !..

Ale ja nie odnośnie części tylko Twojej sygnaturki ....Sorki ale chyba za dużo się naoglądałeś TV i naczytałeś dziwnej prasy .... jak możesz polecić komuś z Klubu dobry i niedrogi warsztacik to po prostu to ZRÓB!, a nie wygłupiaj się z hasłami o kryptoreklamie czy tp ... Ciebie raczej te chore przepisy nie dotyczą więc PO CO czarować??

No chyba, że....serwis pracuje w "szarej strefie"....to PRZEPRASZAM

gratuluje również, jako że mi też się rodzina powiekszyła ciesze się bo fajna to sprawa

dzieki serdeczne!
w sumie moze i masz racje...po prostu nie chcialem robic reklamy bo balem sie ze mnie wywala a warsztacik jest naprawde dobry
pozdrowka!!!!!!

Wywalą Ciebie....teraz już poważnego TATĘ ?? ...he he he....TO JE NENI MOŻNE

A serio...to trza by być oszołomem coby za przysługę "wywalać" kolegę ....no i trza mieć skąd wywalić.....

No a tak....proszę...już następny sprawdzony namiarek ...na pewno się komuś przyda

Pzodrowionka z syberyjskich Katowic....Qrfaaaaa...kiedy ta zima się skończy ??11