Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() patrykos ESPERO Warszawa-Bielany | 2005-03-08 16:48:01 przepraszam wszystkich, ktorzy zamawiali u mnie czesci do Espe a ktorzy nie otrzymali ode mnie odpowiedzi,czesci lub sa w inny sposob niezadowoleni z mojego podejscie do sprawy.
pare slow usprawiedliwienia: dnia 27.02.2005 roku urodzil mi sie syn (pierworodny ![]() obecnie wszystko wraca do "normy" opadly najwieksze emocje, odnalazlem sie w nowej roli i moge ponownie zajac sie sprawa wyprzedazy czesci ktore posiadam. piszcie czego poszukujecie na adres: zetpati@wp.pl bede odpisywal czy posiadam dana czesc i w jakiej cenie(jak zawsze niskiej) ps.ogolnie dostepne sa:elementy wnetrza,silnik 1.5,skrzynia do ww.,zawieszenie tyl,duzo "plastikow" itp. pozdrawiam!!! |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-08 19:13:18 Po pierwsze to GRATULUJĘ POCIECHY !! ![]() ![]() ![]() ![]() Ale ja nie odnośnie części tylko Twojej sygnaturki ....Sorki ale chyba za dużo się naoglądałeś TV i naczytałeś dziwnej prasy ![]() ![]() ![]() No chyba, że....serwis pracuje w "szarej strefie"....to PRZEPRASZAM ![]() |
![]() plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2005-03-08 20:18:32 gratuluje również, jako że mi też się rodzina powiekszyła ![]() ![]() |
![]() patrykos ESPERO Warszawa-Bielany | 2005-03-08 20:27:09 dzieki serdeczne!
w sumie moze i masz racje...po prostu nie chcialem robic reklamy bo balem sie ze mnie wywala a warsztacik jest naprawde dobry pozdrowka!!!!!! |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-08 23:00:58 Wywalą Ciebie....teraz już poważnego TATĘ ?? ![]() ![]() ![]() A serio...to trza by być oszołomem coby za przysługę "wywalać" kolegę ....no i trza mieć skąd wywalić..... No a tak....proszę...już następny sprawdzony namiarek ...na pewno się komuś przyda ![]() ![]() Pzodrowionka ![]() ![]() ![]() ![]() |