Propozycja utworzenia podforum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pomysł ten narodził sie w poście dotyczącym spręzyn w DF, Zeby nie robic siana z tego popsta załozyłem nowy na głównym.

Krótko mówiac rozchodzi sie o to ze klub juz jakis czas temu przestal byc klubem fiata i zrobil sie kolejnym klubem malucha, uzytkownicy 125 tek maja problem zeby doszukac sie postów które ich dotycza. Prawie kazdy temat lub pytanie o 125 spada na dalsze strony wypchniety przez kolejne inteligetne pytanie o malucha., a odszukanie odpowiedzi na pytanie o 125 jest jak przebijanie sie w nocy przez las i wyszukiwarka napewno tego nie ulatwia.

Dlatego w imieniu swoim i zainteresowanych prosze modów o stworzenie podforum "fiat 125p" tak jak to mialo miejsce z F 131..
Jezeli Pomysł z podforum okaze sie niewypałem bedzie mozna go zlikwidowac .

Prosze wszystkich zainteresowanych o wypowiedz na ten temat oraz modów o ustosunkowanie sie do tej prosby.

Ja jestem ZA; Na wiosne wyciągam DF`a no i jak by nie bylo to ten dział bedzie mnie dotyczył, a to forum ogólne dotyczy bardziej malucha (czyli ogółu)

A nie lepiej zalozyc nowy dzial Fiat 126p gdzie beda pytania dotyczace stricte malucha??? Wtedy dzial ogolny bedzie mial sens gdzie beda watki dotyczace wszystkich FIATow a nie szczegolow technicznych malucha.

Jestem jak najbardziej za utworzeniem podforum 125, czasem naprawde trudno jest coś znaleźć dotyczącego fiata 125 więdząc nawet, że dany temat był poruszany ...

Wojtas

Oczywiście Rino jestem wszystkimi rencami ZA!!!
Pzdr

Ja tez jestem za. Wkurza mnie to jak poiedzy tematami o maluchach wtraca sie [125]
Oczywiscie sobie zartoje
Faktycznie takie cos by sie przydalo

Jesli juz podforum to maluchy bym wyje.... ale ogolnie to jak dla mnie lepsza byla by walka z maluchami a nie ustepowianie im !!!!!

przeciw

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Rino a tak wogole po co ci podforum 125 ??? Przeciesz chcesz sie pozbyc kanta

P.S. Kiedy jedziemy Do mara na regulacje gazu ????

ja tez jestem za podforum fiata 125p...ja juz pisalem w poscie o sprezynach,nie da sie tu niczego dowiedziec bo tematy o df-ach sa zasypywane,takze chetnie bym poczytal tematy stricte o tamtyce mojego kochanego autka
Rino jak byc moge pomoc Ci cos zalatwiac
pozdrowka

Jestem ZA nie beda nam sie w koncu poldofony i kredy w forum mieszaly

IMHO bardziej sensowne było by stworzenie podforum 126p. Popieram zdanie Wojtasa7. Wtedy zostanie forum ogólne jako temat dla reszty a i maluszki będą miały swoje miejsce. Bo tak to ktoś wejdzie na stronkę, zobaczy praktycznie same tematy o 126 i pomyśli, że to forum malucha. Tego małego linka u góry może nie zauważyć.
Pozdro

ja jestem przeciw to ma być forum fiata takie jak było zawsze bez żadnych podziałów

taaa kajne grence jak wszystko to wszystko, trza sie bystroscia poopisac chociaz zeby znaleźć temat o swoim bolidzie

lukaszc-od jakiegos czasu juz jest podzial i raczej tego sie nie zmieni-poporstu maluszkow jest jeszcze sporo a 125 jest ju o wiele mniej wiec nasze tematy zajmuja tez mniej i to ,ze bedziemy" razem w kupie" nie zmieni tego,ze tematy o 125 beda bardziej widoczne

Jestem za zdaniem wojtasa i reszty.
Zrobic podforum fiat 126 i tak wiekszosc tematów dotyczy tego auta.
Wtedy uzytkownicy innych aut beda zadowolonei bo nie bedzie sie im przeszkadzac.......
Jest i minus 90 % postów bedzie tam...

klub został założony jako F&F a nie jako furious 126p.
... na początku były kanty i bobki więc tak powinno pozostać ...
piszmy w każdym poście o kancie(w tytule) 125p i już nie będzie problemu z wyszukiwarką

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

FSO AUTO KLUB Zapraszam posiadaczy kanciaków

[ wiadomość edytowana przez: MUSTANG dnia 2005-03-01 16:13:26 ]

Ja jestem za napewno by sie przydało takie podforum tylko nie wiem czy lepiej by było podforum 125 czy 126 to juz jak ustalicie to bedzie czy tak czy siak bedzie lepiej
pozdro

Jakieś podforum w każdym razie powinno być.
Jakie???To już najlepiej prezesi ocenią
PZDR