| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
LimaK Corolla E9 Warszawa | 2005-02-08 21:23:57 No wiec jesli chodzi o moj gust, to uplasowałbym kolejke w taki sposób:
1. Pony Speedmastera 2. Pony Richiego 3. Sonata Bolls'a Czerwcu włożył w swoje autko napewno dużo serca, Złociutki w SCoupe napewno tez. Ale na uwage zasługuje moim zdaniem Getz Maca, ponieważ w całej swojej prostocie wyróznia się znacząco od innych Getzów, wygląda naprawde dobrze, a miejmy nadzieje ze to dopiero początek ![]() |
Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2005-02-08 23:51:34 Mi tez sie bardzo podoba Poniacz Speedmastera...a Sonata Bollsa to pod wzgledem CarAudio jest po prostu wypasiona - Bolls wyslal mi opis i fotki sprzetu jaki ma zamontowany - jestem pod wrazeniem
Pszczolka MacTB tez jest bardzo sympatyczna...szczegolnie na szesnastkach - takie moje zboczenie na punkcie kolek ...bo w zasadzie od tego elementu zaczynalem przerobki
To fak ze z fotek niewiele mozna wywrozyc...A kazdy z samochodow ma wlasny niepowtarzalny charakterek i ciezko jest wytypowac tego NAJ
Dziex za pozytywne slowa na temat mojego Poniacza |
Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-02-13 22:46:10 Trudno obiektywnie podejść do tematu, bo część autek widziałem na żywo a część nie. W profilach też nie wszyscy mają zdjęcia .
Moje typy: 1. Pony Speedmastera (niby brzydal ale uroczy )
2. Getz MacTB (dobra felga - pół sukcesu i dupka ładna) 3. Scoupe Złociutkiego (lubię czarny kolor - ładny połysk )
Ufff mam nadzieję że nikogo nie uraziłęm |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-02-15 12:44:32 stawiam na sonatę Bolls'a, jechałem jako pasażer, wgniata w fotel, audio super i malunki też, dla mnie the best |
zlociutki HF MEMBER Hyundai Scoupe GT kielce | 2005-02-17 14:14:03 A to niespodzianka fajnie ze wam sie podoba,niestety na codzien tak sie nie blyszczy zwlaszcza o tej porze roku . Mi natomiast najbardziej podobaja sie : -Sonatka Bollsa o audio to juz chyba nie trzeba wspominac, wyglad mowi sam zaz siebie,oraz silnik ktory budzi respekt. -Getzik MacTB po pierwsze niby niepozorny a potwor mam na mysli silnik, kolor i felga pasuje do jego temperamentu -Pony Speeda chyba nikt z nas nie wlozyl tyle serca w auto co on. Zwlaszcza ze caly czas cos usprawnia |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-02-21 14:39:25 dość długo wstrzymywałem się z wypowiedzią w topicu gdyż tak jak wiekszość pisała niżej większość aut znam tylko z fotek
na poczatku chciałbym wszystkim podziękowac za pozytywne przyjęcie wyglądu mojego autka jak człowiek sobie poczyta takie wypowiedzi to utwierdza się w przekonaniu, że to co robi (jego hobby) ma sens i ze warto dążyć do celu pomimo różnorodnych przeciwności (w moim wypadku brak jakich kolwiek części do tuningu na rynku) jeszcze raz BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJĘ
a teraz przejdźmy do moich typów będą one oparte na wyglądzie i silnikach autek bo na audio się nie znam
MacTB --> za wybór marki , silnik, felgi i za wytrwałość w oczekiwaniu na niego
Bolls --> wygląd i silnik
Gufson --> bratnia dusza
Richie --> felgii, i myslenie na temat silnkiów zblizone do mojego
|
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-02-21 16:09:10 ja głosuje na Bolls'a jak dla mnie the best of number one za całokształt ze szcególnym uwzględnieniem zabudowy audio |
speedmasterka HF MEMBER i30 / Pony Częstochowa | 2005-02-24 09:49:21 no to tak:
najbardziej podoba mi sie oczywiscie Pony Speeda mam z nim do czynienia praktycznie na codzien i wiem ile pracy, czasu i nerów kosztowało go zrobienie tak ładnego autka i bardzo podoba mi sie dzwiek podczas jazdy
co do pozostalych samochodow to podoba mi sie Sonata Bollsa za caloksztalt Getzik Maca - przede wszystkim kolor i fele Richiego |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2005-03-03 20:03:00 ja kieruje wielki uklon w strone speedmastera i jego poniacza, chcialbym aby moj poniacz wygladal rownie extra ale ogolnie jest duzo fajnych autek, a narazie jedynie ktore widzialem na oczy to pony cehola i dla niego rowiez uklonik |
speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-03-03 22:26:31
mogę Ci je sprzedać
THX za miłe słowa ![]() |
doqtorek HF MEMBER Ford Focus Kraków | 2005-03-08 09:53:19
Zlociutki, przepraszam że zapytam ale na tym zdjęciu jest Twoje autko? Całkiem przypadkiem znalazłem na stronce TurboHyundai zdjęcie identyczne jak w Twoim profilu (02.jpg) natomiast na zdjeciach 03. i 01 ewidentnie widać numery rejestracyjne, które z cała pewnością nie są polskie. Popraw mnie jeśli się mylę... Aczkolwiek podoba mi się ten połysk czarnego lakieru, chciałbym zeby mój tak się błyszczał |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-03-08 10:23:47 kurcze, faktycznie te same zdjęcia, widziałem na żywo scoupe złociutkiego ale czy to jest to samo ?
chyba tylko złociutki może to potwierdzić |