KOMPLET LISTEW BOCZNYCH DO OMEGI B KUPIE!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie, komplecik ladnych listew chetnie nabede, gdyz jakis s...syn urwal mi listwy (zreszta byly w kiepskim stanie)
Tak czy inaczej czekam na kontakt na priv. lub kom 606781755 interesuje mnie caly komplecik - na cztery drzwi.
pozdr.

acha to jest wersja kombi - listwy na tylne drzwi sa chyba ciut dluzsze

Witam!
Znam gościa który może załatwić cały komplet listew do Omegi B
Jeżeli chodzi o nówki to koszt niebagatela ponad 1000 zł , uzywane troche taniej. Jeżeli cie to interesuje to moge ci podać nr. gg tego gościa. Nr. ten to 2447800 Rafał Poznań. Sam zamawiałem u niego trochę nietypowych rzeczy bardzo miła obsługa szybki kontakt i realizacja.
Polecam i pozdrawiam
Aha jeżeli cię interesują ceny poszczególnych listew to napisz gdzieś posiadam cennik.

dzieki jutro sie z nim skontaktuje

Cześć, jeśli macie jakiś kontakt telefoniczny do tego gościa, który sprzedaje takie listwy to podajcie, bo próbowałem napisać do tego kolesia na gg na podany numer, ale coś nie kojarzy nic o żadnych listwach. Może coś nie tak z tym numerem. Jeśli ktos z Was ma nuemr tel to podajcie bo też potrzebuje kupić.
Pozdrawiam
Darek

Przed chwilą z nim rozmawiałem o to treś rozmowy:
Dux78 (11:55)
Skierowałem do pana gościa który chce kupic komplet listew bocznych do Omegi B. Napisał mi e-mail że nie może się z panem dogadać bo pan nic nie wie na ten temat.Ja jakiś czas temu pytałem pana o taki komplet i miał pan to do sprzedania
omega B (11:56)
Witam Pana
omega B (11:56)
coś sobie przypominam
omega B (11:57)
ale on napisał mi tylko " bardzo dziękuję za odpowiedź"
omega B (11:57)
a na mje pytanie "za co" nie wytłumaczył mi o co chodzi
omega B (11:5
chyba sie nie dogadaliśmy wspólnie
Proponuję jeszcze raz spróbować teraz bedzie chyba łatwiej

Dzięki, spróbuje jeszzce raz, być może wystąpił jakiś problem komputerowy

Dzięki DUX
napisałem jeszce raz do gościa, nie wiem dlacego ale dostał odemnie tylko część wiadomości.
Oczywiscie listwy ma.
pozdrawiam