125p - szukam zdjec tego fiata

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie moze ktos ma zdjecia tego fiata?

Oooooo k...a!!!!!!!!!!

powiem tak...ktos gustu nie ma..ale za to przyklada sie do roboty!! troszke te poszerzenia nie pasuja do sylwetki auta..tym bardziej ten zderzak i wlot ;]

no poszerzenia konkretnie nie pasują widziałem pdobne w rekinie we wrocku i tez to nie wygląda!

przypomina mi to nadkola starej corsy

Widziałem go na żywo na pasie w koło Geanta jakieś parę lat temu , miał 2.0 pod machą i nawet nieźle się odpychał , mam w domu jeszcze parę fotek jego , jak wrócę wieczorem , to wkleję tutaj , ale to są fotki z galerii www.wiejskituning.prv.pl
Poszerzenia miał dosyc estetycznie zrobione , tylko jak otwarło się tylne drzwi , to między poszerzką a poszyciem drzwi było puste miejsce mógł to chociaż zaspawać , z tyłu lampy od Łady i jakiś skromny wydech...
Czekaj do późnego wieczora , zobaczysz resztę fotek .
Pozdro. Piotrek.
EDIT :
A tak poza tym , to wątek leci na HP

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-03-07 17:43:14 ]

Kiedyś któryś z forumowiczów zrobił parę fotek tego fiata na stacji benzynowej(chyba) i wkleił je na forum, ale to było dawno temu.

żałuję że tu zajrzałem... fuuuj...

to jakaś prowokacja? czy kolejny fiacior skrzywdzony przez CLUB TUNING stajnię tjuninkową p. Agnieszki??

Cytat:
2006-03-07 18:52:52, gumbas5 pisze:
żałuję że tu zajrzałem... fuuuj...

no co ty chcesz....? fajny nooooooo
tu tak mowisz a w garazu czy w stodole sam majstrujesz cos takiego tylko z wiekszym wlotem...

Ja tego nie rozumiem czy wy tylko umiecie jechać innym a sami gówno robicie, pokazcie co wy umiecie a potem wyśmiewajcie sie z innych, styl taki jaki ma może sie komuś niepodobać ale na fotce widać że dużo pracy poszło w autko, zderzaczek całkiem fajnie jest wpasowany Dla mnie może to nie najładniejsze ale ma to swój styl, jest poprostu inny niż wszystki i dlatego mu jedziecie, zresztą przeważnie jak sie z kogos wyśmiewa to dlatego że mu sie zazdrości.

no te zderzaki kiepsko tu pasuja,ale na przyklad blotniki to wg mnie dobra robota.pomijajac fakt czy sa ladne czy nie,bo to indywidualna sprawa,ale zrobione naprawde super.

Takie male ot-z czego/jak zrobic takie poszerzenia np.do malca.Wiem,ze Kaza ma takie chociazby ale o ile dobrze pamietam/zostalem poinformowany ma on z jakiegos dostawczaka(iveco daily)-moge sie mylic! A jak wyglada to w sposobie hand made-laduje sie tony szpachli/zywicy czy jakies formy sie robi?? Niech mnie ktos oswieci

a mi sie podoba

Mi się ten Fiat bardzo podoba i uważam że z wiejskim tuningiem to chyba nie na miejscu jest stwierdzenie robota na prawde fajna a do tego niezły image. Ale z tego co kiedyś słyszałem niezła kasa tam poszła w ten wóz, ale mi sie bardzoi podoba, z tym że to tylko moje zdanie .

Odnośnie moich błotników to nie są z niczego podebrane to robota mojego starszego, on robi takie rzeczy zajmuje się już chyba z 25lat blacharką więc coś tam umie zrobić, no i są one w całości z blachy nie plastik ani laminat.

juz kiedys pisalem ze mi sie podoba...

Cytat:
2006-03-07 21:59:27, HEMIGTX pisze:
Takie male ot-z czego/jak zrobic takie poszerzenia np.do malca.

ktos sie wzorowal chyba na czyms podobnym do tego

Cytat:
2006-03-08 01:22:46, lunatyk pisze:
ktos sie wzorowal chyba na czyms podobnym do tego

3d integralka??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2006-03-07 21:39:22, Try3ek pisze:
Ja tego nie rozumiem czy wy tylko umiecie jechać innym a sami gówno robicie, pokazcie co wy umiecie a potem wyśmiewajcie sie z innych, styl taki jaki ma może sie komuś niepodobać ale na fotce widać że dużo pracy poszło w autko, zderzaczek całkiem fajnie jest wpasowany Dla mnie może to nie najładniejsze ale ma to swój styl, jest poprostu inny niż wszystki i dlatego mu jedziecie, zresztą przeważnie jak sie z kogos wyśmiewa to dlatego że mu sie zazdrości.

ja przy aucie umiem zrobic dużo i robie to całkiem sam, poza tym kant według mnie (mam prawo do swojego zdania) kompletnie nie nadaje sie do tuningu - chyba że w klimacie lat 70/80 - patrz auto Mara czy Bladego... ok, ten jest zrobiony porządnie, ale rzygac mi sie chce jak widze tak skrzywdzonego kanta... nie ma to jak sylwetka rodem z lat 60 w stylu początkowych lat 90... gratuluje wyczucia smaku...

na marginesie - ten kant jest ostatnią rzeczą o jaką byłbym zazdrosny, mimo że jest zrobiony porządnie...