KJS Chorzów - 12.03.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cześć wszystkim. dzięki Layerowi jestem w końcu na forum. czy ktoś wybiera sie na kjs w chorzowie 12 marca (jeśli się odbędzie)?

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-03-08 20:34:19 ]

No witam Janusz, nareszcie
Co do Chorzowa, to jak narazie żadnych informacji nie ma, także faktycznie nie wiadomo czy sie odbędzie. Pisałem maila do organizatora, ale wogóle nie odpowiedzieli. Szkoda jak by się nie odbył, bo to był jeden z lepszych KJSów w zeszłym roku.
Ale nawet gdyby się odbył, to i tak nie wystartuje. Powiem więcej, w najbliższym czasie może mój maluch będzie do sprzedania na części...

Czesc Janusz! Nareszcie na forum . My tez raczej nie wystartujemy w Chorzowie z dwoch powodow:

1. Auto do tego czasu nie bedzie zrobione
2. Wczoraj zanioslem dopiero wniosek o prawko, takze z 2 tygodnie bede musal czekac na plastik.

Janusz - ale masz ladne foto w profilu, szczegolnie fotki 2,3,4 hehehe

Layer - nie poddawaj sie bedzie dobrze.

Moze probimy skladke dla Layera pod nazwa " Fans for Layer"?? hehehehe

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: ziober dnia 2005-03-04 09:56:30 ]

"Fans for Layer"??
Bez jaj panowie
To ja postawie jakąś flache jak sprzedam rajdówke.
A tak na poważnie, to jeszcze nic przesądzone nie jest.

Layer bedzie dobrze głowa do góry jak bedziesz potrzebowal pomocy do daj nam znac.
Witam Janusza na forum

pozdrawiam

No i wygląda na to, że jeśli Chorzów się odbędzie to tylko ja pojadę. Chyba, że Łukasz też da radę. Co do zdjęć to od razu widać, że mistrzu je robił. Spróbuję zadzwonić do AH Chorzów to dam później znać layerowi sms. Towarzystwo wzajemnej pomocy (nie nalewam sie) to niezły pomysł - w końcu każdy czasami moze znaleźć się w potrzebie. Czas by w końcu pomyśleć nad poważnymi rozmowami z potencjalnymi sponsorami - np wysłać ofertę TGRu mailem, ale to problem na nowy temat

Cześć Janusz, Witam na forum !!!!
Co do chorzowa, to ja też nie pojade, auto sprawne, ale środków brak . pozdro

Fili - straszna szkoda - chociaż jeszcze nie wiadomo czy w ogóle coś będzie oraz za ile - może by ci się jednak udało. zobacz na temat o ofercie sponsorskiej - pogadamy potem jak ci się to podoba

W zeszłym sezonie były to najlepsze KJSy (poza "Nocnym") zaliczane do pucharu okręgu. Pomimo niezłych prób frekwencja zawsze była taka sobie./pozdrawiam

HEY wam wszystkim sorry ze mnie tak długo niebyło na forum ale bede pisał maturke i musze sie jakos przygotowac !1 hih )).Co do !! KJS ja bym chetnie pojechał ale to wszystko sie okaze maks 2 dni przed KJS :/ ale postaram sie cos wyciagnac od rodzicow hahah

LAYER nie podawaj sie !! bedzie git !! zobaczysz !!!

pozdrowienia dla ALL TGR !)))

Ja startowalem w Chorzowie w 2001. Kjs byl super, a frekfencja wtedy byla dosyc spora, bo startowalo ~60 zalog.
Na przyszly weekend nie wyrobie z kasa, poza tym to chyba nie zdaze uruchomic malczana

Co do Chorzowa to my raczej też nie pojedziemy z paru powodów. Największy problem to KA$A na skończenie malara Ale zapewniam, że na Tyską Wiosnę sie wyrobimy

P.S.: Layer, oczekuje ostrej rywalizacji w Mistrzostwach Tychów!!! Nie poddawaj się, BEDZIE DOBRZE

Mam info, KJS nie odbędzie się z przyczyn techniczno-pogodowych.

P.S.
Dzięki za wsparcie, tak łatwo się nie poddam
Mam nadzieje, że powalczymy zarówno pod Piramidą, jak i później na torze.
Pozdro.

Hey !!! no szkoda ze odwołali KJS w Chorzowie myslałem ze sie pobawie !! hmmm no ale bedzie jeszcze okazja zeby !! sie poscigac !! z utesknieniem czekam na 17 kwietnia !!

pozdrowienia for all TGR!!!!!!

12-go jest tez kjs w Krakowie. Ale z tego co widzialem w poprzedniej eliminacji w lutym wystartowalo tylko 18 zalog

Krakow tez zrezygnowal wiec weekend bez jazdy

Ew Szczurowa zostala tam jest ok tylko tyle kilosow

Pozdrawiam