| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2005-04-09 15:09:03 Dostalem to niedawno od kolegi dopiero dzisiaj przeczytalem. Polecam duzo czytania ale Ciekawe to jest. Teraz nie wiem w jaka wersje mam naprwde wierzyc. Ogladale duzo programow na ten temat ale to powala wszystko. Szczegolnie polecam wybuch pod kontrola i wywid udzielony przez busha. Mozliwe ze to jest sciema ale fakty tez mowia sme za siebie
WTC Pentagon [ wiadomość edytowana przez: lo3ek dnia 2005-04-09 15:11:11 ] |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2005-04-09 22:20:00
No chyba wogole nie czytaliscie Bo tam tylko w tytule jest UFO |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-04-09 22:24:45 akurat przeczytalem wszystko i nawet ze zrozumieniem |
piter_s1 F&F Sympatyk Rybnik | 2005-04-10 01:55:41 Jeśli chodzi o ten temat to polecam film "911 In Plane Site"
Jest to dokument BBC, bardzo ciekawy i zastanawiający, ale kilka faktów jest z palca wyssanych. Naprawdę polecam |
pterock F&F MEMBER czarny horhe 126p i ... Kraków | 2005-04-10 19:31:48 powiedz mi jakie fakty?? Przeciez ten gosc w artykule o wybuchu kontrolowanym nie powiedzial nic konkretnego! to sa tylko jakies wymysly! Studiuje budownictwo i uwierz mi ze ten gos pisze jakies totalne bzdury!
Wierze zawalily sie bo: - konstrukcja budynkow nie brala pod uwage uderzenia tak duzego samolotu - izolacja zabezpieczajaca elementy stalowe budynkow przed dzialasniem wys temp. pod wplywem wstrzasu poodpadala co spowodowalo ze stal zaczela sie topic. - zostaly uszkodzone szyby wind do ktorych dostalo sie plonace paliwo lotnicze (duuuzo paliwa) - wez jeszcze pod uwage mase samolotow ktora raczej sie nie zmniejszyla oczywiste bylo to ze budynki sie zawala ale nie bylo wiadomo jak szybko. A pieprzenie o jakis wybuchach kontrolowanych poprostu mnie smieszy. |
piter_s1 F&F Sympatyk Rybnik | 2005-04-11 02:20:27 Zgadzam się z kolegą pterock, to o wybuchach kontrolowanych to jakaś bzdura
Wieże zawaliły się po prostu pod wpływem stopienia się konstrukcji nośnej (w tym przypadku stalowej konstrukcji szkieletowej) i jak powszechnie wiadomo stal w temp. 500stopni celsjusza traci swą wytrzymałość o ok. 50% także nie była w stanie udźwignąć wyższej części budynku, która się po prostu zwaliła na dół. I to wszystko na ten temat... p.s. Jestem po Budowlance |
Lo3eK F&F Sympatyk Był Stalowa Wola | 2005-04-11 23:50:43 Troche sie zamotalo ale juz prostuje Moje ostatnie zdanie w pierwszej wypowiedzi nie odnosi sie do tego wybuchu kontrolowanego tylkio do tej stronki ogolnie. Bo troche tam prawdy jest ale i troche absurdow. Co do samego zawalenia sie wiez to tez ogladalem program na Discowery Ale jedno mnie dziwi. jaki kiedys ogladalem program o wysadzaniu budynkow to kurde tyle obliczen musiaeli przeprowadzic pomiarow zeby 12 pietrowy budynek zawlail sie zeby nic do okola nie uszkodzil. A tu 110 pieter zawalilo sie jak domek z kart i prawie nic do okola nie zniszczyl prucz paru tysiecy okien (cos tam kiedys wspominali ze padlo jeszcze kilka budynkow ale od wszczasow) Nie zaciekawilo was to nigdy?? (Napisalem to zdanie ze swiadomoscia jakiej konstrukcji byly budynki WTC ) . Ja jestem sklonny uwiezyc ze to byly zaplanowane zamachy przez wladze USA. Bo do pentagonu to jestem na 100% pewien ze to sciema tylko juz bylo im glupio sie wymotac z tego Bo napewno nie udezyl tam boing czy jakis wiekszy samolot Tam nawet nie ma szczatkow samolotu. To jest jakies zamotane wszystko.
Wg mnie to swiat jest niezle manipulowany tylko my nic o tym nie wiemy i bysmy zbledli jak bysmy sie dowiedzieli przynajmniej 1/1000 tego co nie wiemy. Chyba sie za duzo naogladalem filmow amerykanskich |
piter_s1 F&F Sympatyk Rybnik | 2005-04-12 09:03:09
dokładnie |
toki F&F Sympatyk bąbel 899/frontera Warszawa/Legionowo | 2005-04-12 16:24:15 dlatego wole sie najeb*** niz miec takie rozkminki zlota polska mlodziez |