| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Twarog Fiat 125p/Opel Omega Kobyłka | 2005-03-09 20:01:59 Witam przybywam do Was z F&F (czasem tu zagladam ale niezaczęsto niestety brak czasu)
Mianowicie miałem dzwona nie zmojej winy i niestety koles najpierw sie przyznawał potem jak przyjechała policja nagle zmienił zdanie i powiedział ze ja mu wjechałem i chca wine zwalic na mnie zresztą szczegóły tutaj: LINK I szukam kogos na świadka zeby podstawić bo niestety bez świadków jestem na przegranej pozycji dzis jeszcze porozwieszam ulotki tam w okolicy i dałem ogłoszenie w gazecie ale marne szanse ze ktoś sie zgłosi ludzie sie boja ze to duzo ciagania jest i zadko sie zgłaszają Nikt z was nie byłby chetny pomóc koledze z klubu?? Prosze was pomóżcie HELP HELP!!!!! pozdro |
vistula Miłośnik FSO Polonez Caro 95' Przystajń | 2005-03-09 20:52:54 Chetnie bym ci pomógł dobry człowieku i popieram cie ,że walczysz z oszustem ale Przystajn jest o 255 kilometrów od Warszawy.... |
Makaveli Miłośnik FSO Opel Omega B 2.0 8v Warszawa | 2005-03-09 21:22:56 Takie rzeczy załatwiać na publicznym forum Świat jest mały, pamiętaj o tym... |
PAGAN Wwa | 2005-03-09 23:12:53 o jezusku milosierny! pojebalo cie. |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-03-09 23:22:47
a poza tym pomoc koledze mamy poprzez składanie fałszywych zeznań, i tym samym kopaniem pod sobą dołka. Ja nie przecze że tak było. Ale fałszywych świadków jest bardzo łatwo rozszyfrować... |