| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
PanJabi sNk | 2004-12-29 23:00:20 funfel bierze auto jako darowizne a czesci do niego (SRODEK ITP.) kupi wracając w Niemczech gdzies na szrocie. |
michał16v BMW Member Rekord E 16V Chełm | 2004-12-30 01:39:05 ja jechałem z miesiąc temu
a co do przerubek to nie trzeba aż tak dużo: instalacja silnika jest taka sama mocowania też maglownica wymusi zmianę tłumika lampy śswiecą w drugą stronę --- a środki na niemieckich szrotach to myślisz leżą tonami ? --- problem to środek bo jest bardzo bardzoo dużooo przewodów i trzeba wycinać przegrodę czołową z numerami a następny właściciel zapyta po co numery były wycinane ten rocznik niemiecki da sie znaleźć w podobnej kwocie na gotowo |
michał16v BMW Member Rekord E 16V Chełm | 2004-12-30 01:39:59 ja jechałem z miesiąc temu
a co do przerubek to nie trzeba aż tak dużo: instalacja silnika jest taka sama mocowania też maglownica wymusi zmianę tłumika lampy śswiecą w drugą stronę --- a środki na niemieckich szrotach to myślisz leżą tonami ? --- problem to środek bo jest bardzo bardzoo dużooo przewodów i trzeba wycinać przegrodę czołową z numerami a następny właściciel zapyta po co numery były wycinane ten rocznik niemiecki da sie znaleźć w podobnej kwocie na gotowo |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2004-12-30 09:00:18 dawno temu, jakieś 10 lat może, kolega sprowadził z japonii alpinę. nie wiem jaki numer miała, ale to przeróbka z e-36. kupę kasy go to kosztowało, ale jedyny miął alpinę w radomiu, a nie wiem czy i nie w całej polsce. superowo jeździła. teraz on ma M3 E-36.
pozdrawiam |
DRIVER40 BMW Friend BMW 525 Strzelce Opolskie | 2005-03-09 09:12:52 Witam,narazie znalazłem dwa warsztaty które podejmą się przeróbki mojego auta,bo też mam Angola.Po wszystkich przeróbkach napisze ile ta przyjemność kosztowała. |