| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dj_Run HF MEMBER Hyundai S-Coupe Gliwice | 2005-03-10 09:22:50 Witam!!!!
Mam taki problem w moim s-coupe. Rano przy tych mrozach odpaliłem samochód przejechałem ok.3 km (bo tyle mam do pracy) w samochodzie było zimno a czujnik temperatury podskoczył do maksimum. Po powrocie z pracy po ponownym uruchomieniu samochodu czujnik już się nie podnosi , próbowałem jechać gdzieś dalej i czasami tylko ledwo się wychyla. Samochód nagrzewa się bo ciepłe powietrze leci tylko jakby tak inaczej dłużej i wogule. Proszę o pomoc niewiem co to może być czy termostat ???? a może czujnik temperatury???. Proszę o pomoc!!!!!!! |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2005-03-10 10:23:42 proponowal bym sprawdzis termostat, mi do szkoly sie minimalnie temp podnosila i prawie wogole niegrzal a teraz przejade 2 km i w autku cieplutko. termostat koszt jakies 25 zyla |
Dj_Run HF MEMBER Hyundai S-Coupe Gliwice | 2005-03-10 10:38:57 Dzięki a może znacie co tam za termostat pasuje może jakieś oznaczenie czy czym się sugerować.
Pozdrawiam i czekam na odpowiedź. |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2005-03-10 11:31:53 idziesz do sklepu motoryzacyjnego i mowisz ze chcialbys termostat do takiego i takiego auta, taka pojemnosc i gosci ci napewno przywiezie, chyba ze masz gdzies w poblizu jakas wieksza hurtownie z czesciami to asie udaj tam. powodzenia |
Dj_Run HF MEMBER Hyundai S-Coupe Gliwice | 2005-03-10 15:01:35 Dzięki poszukam coś w sklepach!!!
Pozdrawiam !!!! |