| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
JKAUTO Warszawa | 2005-03-06 22:56:32 Niech tak się stanie. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-03-06 23:15:08 Stary żadna okazja podaj przykładowe ceny tak jak napisał Rogacek i wtedy pogadamy ja mam ok.35-45% upustu zależy jaki asortyment jako warsztat więc dla mnie 10% od ceny detalicznej brutto + marża to żadna okazja i koledzy wiedzą gdzie kupować więc jeśli ceny będą atrakcyjne to może......
Proszę podać ceny przykładowe tak jak np. pisze Rogacek Pozdrawiam. |
Yaryś TOYOTA DRIVER Yarowóz WAAAWAAA | 2005-03-07 10:15:21 nie ma sie co dziwic ze taki watek zostal uznany za zwykłą reklame. i potwierdzam fakt ze do tej pory korzystamy tak, ze ktoś coś sprawdził i poleca
trzeba sie zastanowić nad podejsciem do takich tematow. niech forumowicze sie wypowiedza |
MisiekII (S) T E L E T U B I Ś Diesel Power Drift Machine Super Turbo Burnout | 2005-03-08 22:44:32 Witam.
Proszę o cenę sondy lamda do silnika 4A-FE Lean Burn. Dzownić nie będę, ponieważ nie mam zamiaru stracić tych zaoszczędzonych pieniężków (10%) na rozmowę międzymiastową. Acha - jeszcze musi być na przesyłkę
Pozdrawiam |
PiterK Toyota Carina 2.oD Kraków | 2005-03-09 10:00:07 Kurna Panowie 10- 45% upustu? To ile zarabia się na częściach samochodowych?
Ja sprzedaje kompy i średni zysk to 5% (słownie pięć) w tym poskładanie do kupy i wgranie softu. Chyba założe sklep motoryzacyjny))) |
Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2005-03-09 10:11:08
Zauważ że sklepów komputerowych jak psów a klientów wcale nie tak wielu i koszt nowego kompa nie jest straszny. Możesz też zamontować co zechcesz i też działa, jak się zepsuje jakiś elelemt wywalasz i kupujesz nowy za 200 zł. Stare auta (większośc na naszych drogach) potrzebują części, najlepiej tanich zamienników, więc popyt jest zdecydowanie większy i części w ASO dużo droższe, co pozwala sklepom auto-moto przycinać krocie na marżach. |
Kafi TOYOTA SPEC Mazowieckie | 2005-03-09 21:17:33 Ha i tu jest fakt!
ostatnio chciałem kupić kondensator do malucha w hurtowni w DETALU 3.50 a w sklepie 6!!!!!!! Ale nie wszyscy tak działają, bo lepiej oddać część swojego upustu klientowi tak żeby miał taniej niż w sklepie, a i tak trochę zostanie do tego klient naprawia więc, warsztat działa, ludzie mają robotę, interes się kręci. A o to chyba chodzi?!?!? Pozdro. |