NAKLEJKI (TUNINGOWE,RAJDOWE)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy ten temat sie przyjmie (z góry przepraszam)

Tutaj zmieszczamy foto swoich lub kogos malców obklejonych w rajdowym stylu

Zamieszczamy projekty naklejek w formacie jpg.
Gotowych do druku na folii.

niewiem czy to niepowinno byc w HP ale nieistotne. wg mnie to lepieij jakby bylo .png a nie .jpg bo jest lepsza jakosc

czlowieku ludzie placa pieniadze za to zeby ktos im wykonal projekt czy cos podobnego
watpie zeby ci ktos w takim czyms tu pomogl

No panowie!!! Przecież w rajdówce najważniejsze są naklejki !!!
A jak sie obklei seryjne autko, to też sie staje rajdówką!!!
Mogę tylko powiedzieć, że słynna naklejka "DIABEŁEK" daje przyrost mocy około 5-7% (mierzone na hamowni WT)

A tak generalnie to faktycznie za to się płaci.
Łatwiej więc chyba wejść na google i poszukać autek z naklepkami i potem iść do firmy, która się tym zajmuje i zlecić zrobienie czegoś takiego...
Pzdr

witam ja mam troszke opklejonego ( nic za to nieplacilem) bo kolega mi robil za FREE , niejest to cudo- pieknosc ! ale napewno lepiej sie maluszek prezentuje
ps. foto w profilu( zwlaszcza ostatnie zdjecie jest ladne)) )

Cytat:
2005-03-06 12:25:08, 126p pisze:
Nie wiem czy ten temat sie przyjmie (z góry przepraszam) Tutaj zmieszczamy foto swoich lub kogos malców obklejonych w rajdowym stylu Zamieszczamy projekty naklejek w formacie jpg. Gotowych do druku na folii.

Znów zaczynasz walić beznadziejnymi tematami jak na forum Terytorium

Ja jakbym miał rajdówke i miał obkleić to sam bym sobie zrobił projekt , rusz trochę głową i pokombinuj a na pewno sam dojdziesz do tego jak chciałbyś mieć obklejone auto. Poza tym możesz pochodzić po firmach i powiedzieć że np. będziesz śmigał z ich reklamą to może coś odpalą za to! - pomyśl, jak używaż fury do kjsów to może np. za wahe się zwróci. My tak zrobiliśmy z kumplem - obkleilismy bolida w reklamę instalacji gazowych i gość dawał nam kase na paliwo na kjsy i na części tak że warto się przy tym zakręcić .

pozdro

nie lubimy naklejek tuningowych

moje zdanie jest takie, ze jak naklejki to tylko za kase....inaczej po co za darmo robić komuś reklame??? chyba że robi was szpanowanie naklejkami Castrol, Bilstein itp.

a moglby mi ktos zrobic projekt naklejki na przednia szybe, takiej polprzezroczystej zielonej z napisem POLSKI FIAT ??

Jeszcze zeby sie tacy co placa znalezli. Przyjme reklame na samochod za 20zł

a ja myslałem nad naklejka na tylna szybe , "www.fiat-furious.pl" co na toprezesi F&F ??

A nie wiecie gdzie i za ile mozna zrobic takie nalepki ? W szczegolnosci ta "UNITRA"

Cytat:
2005-03-07 16:06:10, Sir_Mirras pisze:
a ja myslałem nad naklejka na tylna szybe , "www.fiat-furious.pl" co na toprezesi F&F ??

stachu ma taka on da disc - ale pomysl upadl.

Jeśli chodzi o naklejki to 200m ode mhnie mieszka koleś-artysta, który okleił już połowe okolicznych firm i ich samochodów. Robi też naklejki tuningowe, jaki tylko sobie zamówisz. Jeśli sam ich nie zrobi to wiezie do firmy i tam mu robią. Taka naklejka UNITRA to byłby wydatek moze 10zł (jak dla mnie).

swoją drogą dobrze by zrobić rajdówkę z malowaniem np OBR i takimi oldschoolowymi naklepkami (unitra, Polmozbyt etc )

Dawno dawno temu Mruk podawał naklejki z rajdówek jakie powinny byc.
Niestety skasowało mi motonews Wiadomsoci i trzeba by go jeszcze raz pomeczyc.
Jak sie pytałem to naklejki obr , fsm itp itd u nas 15 od sztuki .... - bo sa wzglednia łatwie do zrobienia , na stronie castrola sa naklejki aktualne i z lat wczesniejszych.
Standardowo PEWEX i takie tam.
Zalezy co kto chce bo jak kogos stac na halogeny cibie to naklejki cibie a jak nie to zelmot power

A co odo samych naklejek to jak ktos stwierdził - nalezy nakleic takie z których bedzie kasa .

Skoro mówimy o pieniądzach... ma ktos doswiadczenie z platna reklama? Gdzie szukac? Ile placa? I jak wykonac (samemu naklejac czy jakas firma)? Bo osboiscie robie autko do KJS i chetnie nawet za grosze dalbym sie okleic.

Cytat:
2005-03-07 19:50:22, stasiu pisze:
stachu ma taka on da disc - ale pomysl upadl.

sorry ale nie czaje :p mugł bys troche prosciej sorry za [OT]

Ja zkopiowałem naklejki na mojego malca z punto wrc, i mnie sie osobiście widzą. Moge zrobić dowolne naklejki (oprucz drukowanych) mam też parte wzorów, a robi sie to w cdr i tylko w tym formacie każda firma jest to w stanie wyciąć na folii. Samo wyciecie i folia to grosze najwiecej czasu pochłania projekt i przekabacenie go w krzywe. Jesli chcieli byście jakąkolwiek jednowarstwową naklejke to zapodajcie fotke tego lub szkic w dobrej rozdzielczości i moge wykonać. pozdro