Tuning Łupy :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak wielu z was wie mam łupe (skode 120stke :]) i zamierzam ja cos zrobic.jak narazie pojawily sie biale swiatla z tylu i kierunki z przodu,obrysowki pomaranczowe w przednim zderzaku podpiete do postojowek . to co zamierzam to usuniecie klamek z tylnich drzwi,ciemne szybko oczywiscie,felunie jakies moze nieza specjalne ale jakies standardowe aluski,mozliwe jakis fajny wypasny kolorek,bad look z przodu standardowo,co do zderzaczkow to sie jeszcze musze wstrzymac ze wzgledoow finansowych,na wydech niestety niemam pomysl poza koncowka bo wiecie jak to skody maja :/ ma ktos jeszcze jakis pomysl co mozna w skodzie zrobic w miare po kosztach ??

Z góry sorry, że się wtrącam, ale moim zdaniem Tuning Skody 120 robiony według współczesnych standardów to profanacja Uważam, że taki samochód trzeba robić na oryginał z epoki.
Pozdrawiam!

wiesz ja mysle ze każdy robi to co mu sie podoba i na ile go stac.mnie niestety niestac na bmke czy audi tylko jak narazie na skode a ze chce sie w to bawic i poswiecac czas to chyba dobrze pozatym wole jezdzic skoda niz maluchem.skód przynajmniej po krakowie mozna wyliczyc na placach jednej reki jezdrzacych po krakowie przerobionych o ile niewiem np przyciemnienie szyb mozna nazwac przeroobka a maluchów??ja na to patrze z tej strony ale wiadomo kazdy ma swoje zdanie

w sprawie moich przroobek juz niemam z tylu klamek i bialych szybek z tylu

Może i masz rację.
Ja nie mam nic do skody 120, wręcz przeciwnie, bardzo mi się podobają te auta. Jednak mając taką zdecydowałbym się na zachowanie jej w oryginalnym stanie i jeśli bym coś zmieniał to tylko ewentualne niefabryczne rzeczy na fabryczne
No ale tak jak powiedziałeś, każdy ma swój sposób myślenia, swoje priorytety

Łał ŁUPA ozywiła forum

Łupa fajna sprawa wymianę silnika palneliśmy w moim blaszaku w 3 godzinki , trochę chodzi jak kosiarka wysokoobrotowa ale ogolnie kamikadze z niej bedzie

a co do profanacji to tylko te białe światła ale w sumie ledwo co świecą wieć sie nie żucają w oczy

niemnul niebuj sie juz wymienilem zarowki na mocniejsze wiec napieraja i je widac teraz to wieś tańczy i śpiera albo jeździ i napiera muzą

Widzialem ta skode w Krakowie no i chyba mam na dysku jeszcze jakies fotki z zajezdni
Ale bylbym tego zdania ze zrobilbym ją na german look w sensie seria, niski zawias + szerokie polerowane aluski
Pozdr.

Cytat:
2006-03-11 13:37:59, zoom pisze:
Ale bylbym tego zdania ze zrobilbym ją na german look w sensie seria, niski zawias + szerokie polerowane aluski Pozdr.

O, to, to! I to by była słuszna koncepcja jak dla mnie.

zoom to chyba nie ta łupa moja jest biała i nieobnizona-tobie chodzi chyba o niebieska

Ja napisalem moja wizje tuningu skody A Twoja kojarze i wiem ze jest biala
Tak na szybko znalazlem cosik takiego..
moze taki styl ?
Pozdr.

sympatyczna ta łupa ale mi siezbyt pasi a szczegulnie zaduzo tego siatexu miedzy swiatlami i ja chce jeszcze ta obramoowke plastikowa na okolo swiatel przerobic na bad looka tylko jeszcze musze wymyslec co mi zlapie plastik poza zywica-podobno klej do szyb jest zajebisty tylko czy go potem pomaluje i wyprofiluje tak jak chce :/

Witam widze mała reaktywacja

Hehe Mef szukuje skode wiesz alu czekaja cały czas na ciebie tylko przyjezdzaj
Chcesz bed looka to tylko takiego jakiego ma wilu inne wogole nie pasuja do sylwetki skody i tylko ja psuja. Co do zaszpachlowania klamek to sie nie wypowiadam bo Cie lubie

A co do wygladu to tylko gleba widziales w sliwka o ile lepiej skoda wyglada.

Pozdro wariacie i wrzuc jakies foty obecne

tak misio ja wiem ze z tymi klamkami to glupota ale tak chcialem tak mi sie podoba i tak zrobilem nawet nimnul mi moowi ze jestem "bezmuzg" ale cooz widac dobrze mi z tym narazie to jest niezaladne bo musze jeszcze dokladniej wyszpachlowac i pomalowac ale bedzie git

co do felg to sie zgadamy ja tam caly czas pamietam

P.S - Jak juz ktos napisal moze moje pomysly z łupą są niezamądre ale jak ktos zauważył - RUSZYŁO FORUM KSK

jak juz cos to predze bym robił łupe na tego typu autko

[ wiadomość edytowana przez: Mefisto dnia 2006-03-17 20:11:06 ]

I ona taka piekna??? no niewydaje mi sie progi pomyłka, felgi hmm... ATS CUP kojaza mi sie tylko z golfem 2 oblepionym plastikiem ale sa ok stanowczo za duzo plastiku ktory do skody nie pasuje naprawde seryjne zderzaki ładny lakier dobre fele , gleba i jest miodzio. wolałbym zainwestowac w mocniejszy silnik niz w plastik do skody. Dla mnie jedyna słuszna szkoła tuningu jest szkoła niemiecka plastika mowie stanooowczo nie a o tym co jest dostepne u nas to lepiej nie wspominac laminaty z allegro lub z giełdy naprawde nie sa nic warte ale to moja opinia a z opinia jak z dupa kazdy ma swoja.

Pozdro mef i nie przesadzaj

No więc i ja się przejadę jeszcze po mefie troszeczkę

myślę tak : skoro nie ma klamek z tyłu to ja bym na mefa miejscu wogóle zaspawał dzwi i zaszpachlował - takiej łupy jeszcze nie widzieli .

a co do świateł to masakra , daję sobie jajka ogolić ( a jest co golić ) jak Cie psy nie zatrzymają jadąc za tobą, no chyba że będą się spieszyć na ruchanko do lasu i Cię zleją ( zaznaczam światła są białe i świecą na biało - wszystkie - tak więc jak coś świeci to trza się domyślać co to znaczy - czy mef hamuje czy cofa )

Jeszcze raz bede napier.... najpierw ją trza pomalowac i spowodować żeby była sprawna a potem coś kombinować

io io io io