Kupię blendę oraz spojler tylnej klapy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupię blendę, w bardzo dobrym stanie, nie popekaną itp
Oraz spojler tylnej klapy bez stopu, najlepiej w kolorze ciemnowiśniowy 74U ale nie koniecznie

To nie naprawiasz , czy próbowałeś i się nie da zrobić tego odstającego dziadostwa?? Jeżeli tak to jestem niepocieszony

Cześć SebaE !
Na Allegro znalazłem aukcję z blendą:

Blenda

Jeszcze niedawno była też aukcja klapy ze spojlerem w kolorze 74U - niestety, już jej nie znalazłem
Piszę o niej, bo pojawiała się wiele razy na Allegro - może jeszcze nikt jej nie kupił i znowu się pojawi, więc zaglądaj czasem na Allegro
Powodzenia !!!

Cytat:
2005-03-12 13:39:10, jenes pisze:
To nie naprawiasz , czy próbowałeś i się nie da zrobić tego odstającego dziadostwa?? Jeżeli tak to jestem niepocieszony

nie raczej nie bede naprawiał, boje się że jak to spróbuje sklepić do reszty mi to pęknie i zostanę bez blendy

Cytat:
2005-03-12 14:25:15, HenBas pisze:
Cześć SebaE ! Na Allegro znalazłem aukcję z blendą: Blenda Jeszcze niedawno była też aukcja klapy ze spojlerem w kolorze 74U - niestety, już jej nie znalazłem Piszę o niej, bo pojawiała się wiele razy na Allegro - może jeszcze nikt jej nie kupił i znowu się pojawi, więc zaglądaj czasem na Allegro Powodzenia !!!

Widziałem ta aukcję, pisałem do gościa chce za ta blendę 100zł ale ona ma tam jedno pękniecie małe.
Podobno na giełdach blendy nie uszkodzone chodza po 80-100 zł ale ine dane mi było tego sprawdzić czy to prawda, jak ktoś cos wie niech zweryfikuje

Cytat:
2005-03-12 14:25:15, HenBas pisze:
Jeszcze niedawno była też aukcja klapy ze spojlerem w kolorze 74U - niestety, już jej nie znalazłem Piszę o niej, bo pojawiała się wiele razy na Allegro - może jeszcze nikt jej nie kupił i znowu się pojawi

Jeśli się jeszcze pojawi to już bez spoilera, bo to ja go kupiłem .
Ale ten spoiler jest ze STOP-em (diodowym), a SebaE szuka spoilera bez tego gadżetu. Na allegro jest jeszcze jedna aukcja ze spoilerem Oricari, ale on jest również ze stopem i wymaga malowania. Nr aukcji: 45016352.
Pozdrowienia
S.