MotoNews.pl

Ksiązka serwisowa w Plusach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Czy w poldkach plusach w 98 roku byla dolaczana ksiazka serwisowa ? Bo pewnie wlasiciel samochodu (sprzedajacy) twierdzi, ze nie dostal a ja w to do konca nie wierze

Pozdrawiam
Borys

ksiazka serwisowa? czyli gwarancyjna tak? Czy instrukcja obslugi? No wg mnie do kazdego nowego samochodu bedacego na gwarancji musi byc ksiazka gwarancyjna.
Sprzedajacy wciska starsznie slaba scieme...

Przy zakupie mojego Plusa w 1999 roku dostałem:książkę gwarancyjną, wykaz autoryzowanych stacji obsługi i instrukcje obsługi wszystko z logo Daewoo w czerwonym etui. Pozdrawiam!

Cytat:
2005-03-10 21:17:13, Teraderra pisze:
Przy zakupie mojego Plusa w 1999 roku dostałem:książkę gwarancyjną, wykaz autoryzowanych stacji obsługi i instrukcje obsługi wszystko z logo Daewoo w czerwonym etui. Pozdrawiam!

A ja to wszystko mam mimo, ze jestem trzecim włascicielem, a auto mam z komisu. Więc właściciel od rocznika 98 ściemnia.

Popieram przedmówcę czyli instrukcja, wykaz ASO, ksiażka gwarancyjna a do tego dostałem jeszcze wykaz ASO Blacharskich.

Ja tez dostałem kpl. dokumentacji a nawet fakturke jeszcze

Cytat:
2005-03-10 20:28:03, boryspas pisze:
Witam Czy w poldkach plusach w 98 roku byla dolaczana ksiazka serwisowa ? Bo pewnie wlasiciel samochodu (sprzedajacy) twierdzi, ze nie dostal a ja w to do konca nie wierze Pozdrawiam Borys

auroratywnie stwierdzam że w roku 1998 nie dodawano tego typu gadżetów do poloneza

Cytat:
2005-03-10 23:47:56, daniel pisze:
auroratywnie stwierdzam że w roku 1998 nie dodawano tego typu gadżetów do poloneza

A co - masz 98 rocznik? Tak przy okazji: jak zamontowałes światła do jazdy dziennej do wnętrza reflektorów?

Cytat:
2005-03-10 23:47:56, daniel pisze:

Nie do końca się zgodzę - ja kupowałem swojego właśnie w roku 98 i dostałem wszystkie gadżety, o których piszą chłopaki. Za to zapomnieli mi dać klucza do wymiany kół

Ja kupilem na poczatku 1998 i wszystko było

Cytat:
2005-03-11 01:37:31, Grzech pisze:
A co - masz 98 rocznik? Tak przy okazji: jak zamontowałes światła do jazdy dziennej do wnętrza reflektorów?

chyba z rocznikiem coś przekręcił Daniel
a światla zamontował w miejsca do tego przeznaczone - jest o tym na forum temat - znaleźć Grzesiu ?

Cytat:
2005-03-11 17:27:05, GDA pisze:
chyba z rocznikiem coś przekręcił Daniel a światla zamontował w miejsca do tego przeznaczone - jest o tym na forum temat - znaleźć Grzesiu ?

A znajdź, znajdź. Ja nie mam wystarczających uprawnień do obsługi wyszukiwarki. O ile pamiętam to mieliśmy mieć na ten temat artykulik z fotkami i gdzie on jest?

co za ludzie,zobaczcie jaka jest emotka przy moim poście
wiadomo przeciem że do każdego nowego auta musi być makulatura

co do świateł dziennych,jest do nich specjalnie przeznaczone miejsce-u mnie nawet reflektory były przystosowane pod oprawki (jeden był na skutek kolizji wymieniany,więc musiałem przystosować)
generalnie czekajcie na artykuł Łazika

a ja sobie zrobię "endżels aj" a'la BMW w przejściówce

Tak na serio to fajny patent

W Omedze miałem w tym miejscu fabryczne halusy dalekosiężne - też ciekawy patent. Reflektor w Omie A jest w sumie podobny (wizualnie) do Polonezowskiego.

Cytat:
2005-03-11 18:12:18, daniel pisze:
co za ludzie,zobaczcie jaka jest emotka przy moim poście wiadomo przeciem że do każdego nowego auta musi być makulatura co do świateł dziennych,jest do nich specjalnie przeznaczone miejsce-u mnie nawet reflektory były przystosowane pod oprawki (jeden był na skutek kolizji wymieniany,więc musiałem przystosować) generalnie czekajcie na artykuł Łazika

A kiedy Łazik go stworzy? W tej pięciolatce czy następnej?

Cytat:
2005-03-11 22:41:02, Grzech pisze:
A kiedy Łazik go stworzy? W tej pięciolatce czy następnej?

miałbyć parę miesięcy temu ale kiedy będzie