Mazda 323F BA. Czy warto kupić?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej, chciałem się zapytać co sądzicie na temat mazdy323F BA. Mam zamiar kupić takie autko, rocznik '95-'98 i chodzi mi głównie o to aby w miare szybko zbierało się przy ruszaniu i wyprzedzaniu.. i w ogóle o osiągi. Z tego co wiem to nie jest zbyt ciężkie a przy ok. 140KM powinno jeździć "ładnie"
Z góry dziekuje za wasze opinie na temat tego pojazdu

P.S. Nie odsyłajcie mnie na http://www.mazdaspeed.pl :]

Sportowe 4-drzwiowe auto, neee to nie pasuje do siebie.
Wole Subaru Impreze

A tam nie pasuje.. a np. EVO ? Nie mam wyjścia.. musze kupić 4 drzwiowe, i chce wybrać w miare fajne, szybkie i nie drogie auto, myśle że za 20tyś. coś by się znalazło
Zastanawiałem się wczesniej nad jakimś bmw3 z '95 ale za dużo ich już jeździ po Stalowej.. i 10l/100km to troche dużo

kup Lancera albo Impreze , za tą kase bedzie 96/97 rok, i bedziesz miał bardzo orginalne auto.
Jak nie to salon fiata jest w miescie, panda 4x4

tak jest.. panda to jest to :] ale i tak mazda jest zajebiaszcza... a lancer, subaru.. nie podoba mi sie ;] ( kwestia gustu )

ta mazda akurat ładna jest i przy tym silniku powinna niezle jezdzic

to jest 2.0 czy 1.8 ??

[ wiadomość edytowana przez: einar dnia 2005-02-23 00:11:25 ]

Chodzi chyba o 2.0 V6, 144KM/180Nm...tylko czy tak latwo je dostac u nas?

tak chodzi o 2.0, mam w rodzince kolesi ktorzy jezdza za granice po samochody, myśle ze gdzies bym znalazł :]
Tak einar, 323F jest b. ładna :]

Pozdro.

powiem ci uwazaj na skrzynie, dobra rada moj kumpel ma 323f 1994rok 1,8 chyba 16vavle no to juz wymienial 4 razy skrzynke

No i jak kolego kupiłeś autko ?

niestety.. dopiero w czerwcu będę mógł kupić ale jak już będę miał to dam znać