| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
NIMNUL KSK Klubowicz AUDI 100 S4 2.2T QUA ... Kraków | 2004-06-21 10:46:11 hmmm misiu , oni tam zawsze sie czają bo ci co lubią na panienki jeździć czesto zamiast panienkom to muszą potem im zapłacić oczywiście Ciebie o panienki nie podejżewam |
zoom zoom zoom | 2004-06-21 10:51:14 No mnie z kumplem tez tam zlapali |
zoom zoom zoom | 2004-06-22 00:54:06 Wiem od kolegow ze jak mandat jest do kwoty 300zl to sie pisze pismo i umazaja. Costam pisza ze biedni studenci i nie maja pieniedzy zeby zaplacic... Ja na koncie mam juz z 4 mandaty na kwote ok 500zl. W sumie juz z rok ale jak narazie nikt nie puka |
pietrycki83 Opel Ascona Kraków | 2005-04-07 10:20:50 odpisuje na post pana daytona ...tak patrze na ta jego skode nie mowie ze jakies kulawe auto czy cos ....ale jak ty facet masz dostawac mandaty za predkosc na bank nie ...a podejrzewam ze stan techniczny twojego wozka jest chyba oki bo na zdjeciu sie nawet trzyma ...no chyba ze masz nitro w skodzie ....ale jak by co to sie nie obraz o ten tekst bo ma miec tylko tresc smieszna dla ciebie a nie ironiczna lub co gorsza hamska ...pzdr |
pietrycki83 Opel Ascona Kraków | 2005-04-07 10:22:12 odpisuje na post pana daytona ...tak patrze na ta jego skode nie mowie ze jakies kulawe auto czy cos ....ale jak ty facet masz dostawac mandaty za predkosc na bank nie ...a podejrzewam ze stan techniczny twojego wozka jest chyba oki bo na zdjeciu sie nawet trzyma ...no chyba ze masz nitro w skodzie ....ale jak by co to sie nie obraz o ten tekst bo ma miec tylko tresc smieszna dla ciebie a nie ironiczna lub co gorsza hamska ...pzdr |