Polecane sklepy / szroty / mechanicy itd. "PRAKTYCZNE RADY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od niedawna jestem właścicielem pięknego wypucowanego DF

Jestem z niego niezmiernie dumny i nie ukrywam że lubię coś przy nim podłubać ... No ale do rzeczy

Wydaje mi się że przydatnymi dla "nowych" byłyby wskazówki "starych" na temat tego gdzie kupić części, gdzie serwisować (o ile nie można samemu), gdzie zagazować i tego typu wiadomości.

Proszę pisać gdzie mieszczą się owe przybytki

Z góry dzięki

Że pogrubianie Ci sie ZABLOKOWAŁO???

Dawaj fotki

Napisz coś o kanteksie i sie przywitaj w temacie Witamy

Pozdrawiam

chyba cienki bolek jestem bo nie wiem gdzie jest ten temat "witamy"

Jestem z Warszawy i potrzebuję paru części np. pompy paliwa, świec i tego pytu dupereli coby sprawić fiacikowi przyjemność

skontaktuj sie z abarem.Koles jest z Komorowa pod Warszawa.Ma hopla na punkcie Fiatow.Jego nick na allegro to wlasnie abar.poszukaj i napisz mu maila.zreszta na forum tez sie udziela od czasu do czasu.

co do mechanika to mam kogos takiego jak Czestmir czyli Jacek.

[22]872 0000
[603]275159

Na Fiatach zna sie jak malo kto.I stare i nowe. Zastavy,YUGO LADY.

Polecam.

-----------------
http://plepleple.pl

Tu jest wspominka o kilku szrotach w Wawie

Witam!
W rybniku a dokładniej w jego dzielnicy Niewiadom jest szrot ( Borówa) stoii dużo DF i maluszków ale innych fiatów nie zauważyłem, trzeba się targować bo koleś ma niesamowite ceny
za silnik do DF 1,6 bez osprzętu zaśpiewał 700 zł
jest jeszcze w rybniku w okolicy makro ale nie wiem dokładnie i tam jeszcze nie byłem ale przejade się i dam znać....
Pozdro..

Cytat:
2005-03-13 10:50:12, clinic pisze:
chyba cienki bolek jestem bo nie wiem gdzie jest ten temat "witamy" (...)

Chyba >> TUTAJ << .

jeśli kiedyś będziesz wybierał się na szrot na ul. Strażackiej odradzam ceny z kosmosu a przeciesz to tylko szrot
przykłady pytałem się o silnik 900cm3 od 127
I odpowiedzieli 600 zł beż pewności czy sprawny czy nie za dużo za pierdoły takie jak chromowane zamiona wycieraczek zapłaciłem 30 zł z tyl to ja chromowany zderzak sprzedałem
Totalni żdziercy i w dodatku na szrocie