Witam, czy można zamontować tempomat do e36??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy mozna zamontować tempomat do e36 ? jesli tak to jak i ile to by moglo orientacyjnie kosztowac? Pozdrawiam i dzięki za odp.!

mozna ale to bedzie troche kosztowalo- Czesci i ich rozmieszczenie.

[ wiadomość edytowana przez: tolo84 dnia 2005-04-10 11:39:37 ]

Dzieki Tolo za odp.!!!! tak sobie myśle że moze znajde czesci uzywane bo jak nie to dziekuję za tyle to mozna dobry gaz zalozyc.. Pozdro!!!

Ja dobrze poszukasz to napewni znajdziesz urzywane wszystkie potrzebne części. Tempomat super sprawa

Cytat:
2005-04-10 15:04:24, tresor123 pisze:
Dzieki Tolo za odp.!!!! tak sobie myśle że moze znajde czesci uzywane bo jak nie to dziekuję za tyle to mozna dobry gaz zalozyc.. Pozdro!!!

raczej watpie ze uzywane czesci znajdziesz ja chyba nawet nie widzialem w zadnym ogloszeniu e36 nawet z super wyposazeniem ktora by miala tempomat, to na znalezienie rozbitej z ktorej mozna tempomat wyciagnac bym nie liczyl

A może podejdzie z innego modelu??

Cytat:
2005-04-10 15:32:21, Aldik pisze:
A może podejdzie z innego modelu??

mozliwe, trzeba by posprawdzac numery czesci w linku co podalem

W e36 są tempomaty ale najczęściej w 328 , ponoć na wlączonym tempomacie na trasie przy 100km/h pali 6 -6,5l Ciekawe czy to prawda? ja dalej sie zastanawiam czy kupić 323 czy 328, generalnie to i tak kazde zadbane e36 to jest dla mnie auto idealne.!!! Pozdro dla Tolo i Aldika!!

hmm juz szukasz tempomatu a fura jeszcze nie znaleziona ? moze akurat trafi cii sie z tempomatem ;]

Heheh nieźle - no ale z tym tempomatem to chyba jednak różnie bywa, jednak jest to wygoda, mi na trasie przy ok 70-90 spalanie wychodzi ok 8,8 według komputera, ale jak tylko wjedziesz do miast to się to zmienia PEwnie jakby na autostradzie jechać 500km ciągle 100 to może by mi spadło do 7 wieć w 328 to co piszesz jest możliwe, ale powodzenia ze uda Ci sie na takim długim odcinku mając sporo pod maską jechać tak powoli!!!

Dzisiaj na giełdzie we Wrocku stała ładna E-36 328 w Cabrio i gość nawet dawał hardtop-a oj to chyba będzie moje następne auto tylko kiedy cena 32 tys zł + opłaty.

Cytat:
2005-04-10 20:06:31, kornat pisze:
Dzisiaj na giełdzie we Wrocku stała ładna E-36 328 w Cabrio i gość nawet dawał hardtop-a oj to chyba będzie moje następne auto tylko kiedy cena 32 tys zł + opłaty.

pomyliles tematy czy tu jest jakis ukryty watek o tempomacie ?

Jest zapomniałem napisać, że ta była w automacie i miała tempomat

Tempomat pasuje do e 36 na 100% z e 39 wiem bo kolega założył w 328cabrio ale jak .jak co to na prif dam Ci namiar to sobie pogadacie.
Nawet mu działa