Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-03-11 23:09:07 nie wiesz jak to jest ? na forum wielka wrzawa a na zlot tylko pewniaki przyjadą bo a to żona a to choroba itd....
P.S. obym się mylił oczywiście ale przyjmujemy tylko L-4. ![]() ![]() |
![]() shaq_ OMEGA 'A' LUBLIN | 2003-03-11 23:14:53 ja bardzo chetnie sie zapisze do klubu ale niewiem co jest-wypelnialem ankiete itd i jakos niewidze zebym sie tam pojawil-moze jakies specjalne warunki-a wiecie jak jest ze zlotami-finanse , czas itp:) pozdrawiam a co do naklejek to ja tez jestem bardzo za i mam nadzieje ze jakos naklejke mozna bedzie zdobyc i umiescic ja na moim krazowniku:P pozdrawiam ShaQ ![]() |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-03-11 23:17:56 fakt, ze dopisywanie do klubu przechodzi przez akceptacje urg-a, a on bezczasowy |
![]() urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-03-12 10:49:07 a nie zauwazyliście że listy są 3 ????
lista klubowiczów: 18 lista sympatyków: 3 lista oczekujących: 9 co w sumie daje 30 ! 1. dołączanie do klubu odbywa sie przez "dołącz do klubu" u góry strony forum 2. jak ktoś wytrzyma ok. 30 dni i da znać na priva że chce być na stałe w klubie wysyła widomośc do mnie i jest przerzucany na listę klubowiczów btw. omega to nie seicento, nie spodziewam sie by było nas 300 :) nie o ilość zreszta chodzi i nie uważam że jest cienko howgh! ![]() pzdr |
![]() regan senior Poznan | 2003-03-12 10:54:26 dobrze ze nie odrzuciliscie senatorowców! bez nas bylo by jeszcze mniej ![]() |
![]() Pirs była A 2.0 Warszawa | 2003-03-12 11:46:03
He,he z L-4 to nie ma zadnego problemu ![]() ![]() |
![]() DrA eS ... | 2003-03-12 11:53:44 Nie ilosc a jakosc sie liczy !! 30 jest wirtualnie... na zlocik w Poznaniu przyjechalo 2 ( Czarnego i siebie nie licze bo my miejscowi ). Senatora jeszcze "na oczy" nie widzialem na zlocie.
Zreszta o czym rozmawiamy ?? O LOB czy internetowym klubie emerytow ktorym sie nie chce dupska ruszyc na zlot?? Ja tez nie uwazam, ze jest cienko !! Mala liczebnosc nadrabiana jest zajeboza klimatu... i niech tak pozostanie. |
![]() toxic Opel Omega B Caravan Bogatynia | 2003-03-12 13:03:44 Siemka!!!
Mnie jeszcze też nikt nie widział ale.................... Jak wszystko będzie GIT to zawitam do Wawrzkowizny ( może ktoś po drodze dołączy ) Mam nadzieję , że w końcu po długim czasie wirtualnych zmagań spotkam kolegó z LOBa!!! Narka |
![]() Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-03-12 13:16:54 SŁOK! Wawrzkowizna jest coprawda 500m bliżej, ale liczy się klimat Słoka, polanka do fotek i wieczorne śpiewy nad zbiornikiem wodnym... no i ten widok elektrowni "Bełchatów" podświetlonej całkiem przyzwoicie :) pozdr. |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2003-03-12 17:23:14 No ten widok wielkiej kotlowni to a kurat nie jest przyjemny
No czasami tez wypadne urodziny zony jakis wyklad na uczelnie i kolo trzeba zmienic itp itd. A moaze juz jakis termin, bo niedlugo takie oto wydarzenia sie odbeda, jak, Mecz (bede w Chorzowie jak Bog pozwoli) koncert Sistersow (bede w wawie jak Bog pozwoli) no i jeszcze pare innych ciekwaych spraw do zaltwienia. Moze cos przywiez z pomorza ot garsc bursztynu pare litrow benzynki z RG czy moze jakas inny niezmierzalna lub niezdobywalna rzecz? Moze troche swiezego powietrza ? Dajcie znac jak beddzie po drodze to podrzuce omesia duza jest |
![]() regan senior Poznan | 2003-03-12 18:33:06 PiotrS : a u nas duzo stacji RG w rejonie takze benzynka od was jest zdobywalna. ja bardzo lubie stacje RG za asortyment jakim dysponuje oto sa chyba jedne z niewielu stacji na ktorych mozna kupic eletrolit ( kwas siarkowy ) do akumulatorów... mi sie ostatnio przydal... pozdrawiam |