MotoNews.pl

CIENKO W KLUBIE :-(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dużo nas na forum, a w klubie tylko 18 dusz. W lutym nikt się nie dopisał, że o marcu nie wspomnę. Panie i Panowie przynależność klubowa nobilituje. A na zlocie może już będą naklejki....

nie wiesz jak to jest ? na forum wielka wrzawa a na zlot tylko pewniaki przyjadą bo a to żona a to choroba itd....
P.S.
obym się mylił oczywiście ale przyjmujemy tylko L-4.

ja bardzo chetnie sie zapisze do klubu ale niewiem co jest-wypelnialem ankiete itd i jakos niewidze zebym sie tam pojawil-moze jakies specjalne warunki-a wiecie jak jest ze zlotami-finanse , czas itp:) pozdrawiam a co do naklejek to ja tez jestem bardzo za i mam nadzieje ze jakos naklejke mozna bedzie zdobyc i umiescic ja na moim krazowniku:P pozdrawiam ShaQ

fakt, ze dopisywanie do klubu przechodzi przez akceptacje urg-a, a on bezczasowy

a nie zauwazyliście że listy są 3 ????
lista klubowiczów: 18
lista sympatyków: 3
lista oczekujących: 9

co w sumie daje 30 !

1. dołączanie do klubu odbywa sie przez "dołącz do klubu" u góry strony forum
2. jak ktoś wytrzyma ok. 30 dni i da znać na priva że chce być na stałe w klubie wysyła widomośc do mnie i jest przerzucany na listę klubowiczów

btw. omega to nie seicento, nie spodziewam sie by było nas 300 :)
nie o ilość zreszta chodzi

i nie uważam że jest cienko howgh!

pzdr

dobrze ze nie odrzuciliscie senatorowców! bez nas bylo by jeszcze mniej

Cytat:

obym się mylił oczywiście ale przyjmujemy tylko L-4.
Cytat:

He,he z L-4 to nie ma zadnego problemu ale w moim przypadku to naprawde przez zone nie moge nigdzie pojechac - 8 miesiac, juz nie dlugo

Nie ilosc a jakosc sie liczy !! 30 jest wirtualnie... na zlocik w Poznaniu przyjechalo 2 ( Czarnego i siebie nie licze bo my miejscowi ). Senatora jeszcze "na oczy" nie widzialem na zlocie.

Zreszta o czym rozmawiamy ?? O LOB czy internetowym klubie emerytow ktorym sie nie chce dupska ruszyc na zlot??

Ja tez nie uwazam, ze jest cienko !! Mala liczebnosc nadrabiana jest zajeboza klimatu... i niech tak pozostanie.

Siemka!!!
Mnie jeszcze też nikt nie widział ale.................... Jak wszystko będzie GIT to zawitam do Wawrzkowizny ( może ktoś po drodze dołączy ) Mam nadzieję , że w końcu po długim czasie wirtualnych zmagań spotkam kolegó z LOBa!!!
Narka

SŁOK!

Wawrzkowizna jest coprawda 500m bliżej, ale liczy się klimat Słoka, polanka do fotek i wieczorne śpiewy nad zbiornikiem wodnym... no i ten widok elektrowni "Bełchatów" podświetlonej całkiem przyzwoicie :)

pozdr.

No ten widok wielkiej kotlowni to a kurat nie jest przyjemny
No czasami tez wypadne urodziny zony jakis wyklad na uczelnie i kolo trzeba zmienic itp itd.
A moaze juz jakis termin, bo niedlugo takie oto wydarzenia sie odbeda,
jak,
Mecz (bede w Chorzowie jak Bog pozwoli)
koncert Sistersow (bede w wawie jak Bog pozwoli)
no i jeszcze pare innych ciekwaych spraw do zaltwienia.

Moze cos przywiez z pomorza ot garsc bursztynu pare litrow benzynki z RG czy moze jakas inny niezmierzalna lub niezdobywalna rzecz?
Moze troche swiezego powietrza ?
Dajcie znac jak beddzie po drodze to podrzuce omesia duza jest

PiotrS : a u nas duzo stacji RG w rejonie takze benzynka od was jest zdobywalna. ja bardzo lubie stacje RG za asortyment jakim dysponuje oto sa chyba jedne z niewielu stacji na ktorych mozna kupic eletrolit ( kwas siarkowy ) do akumulatorów... mi sie ostatnio przydal... pozdrawiam