Co tam było??? (elektryka)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

coś nie do końca mi sie podoba, prawa strona, koło nóg, za osłoną mam wiązke z dwiema czarnymi wtyczkami i jedną białą zaklejone taśmą izoalacyjna (poprzedni właściciel coś łapy wsadzał)
Co to było, pewnie jakiś komp wypięty, tylko od czego i do czego.??
Moze ktoś sprawdzi w schematach.

Pozdrawiam
ZbychuKa
Omega Caravan 1999 2.2 Y22XE

Ciekawe ,ja mam to somo tyle ze wtyczki sa ODCIETE !!!! W tym wypadku najlepiej bedzie spytac elektryka w ASO co to za wiazka, i doczego ona ma byc podpieta, samemu niema co "PAPRAĆ" i najciekawsze jest to ze wszystko działa ????? tak mi sie wydaje

jeśli te rzeczy znajdują się pod nogami i wykładziną to poszukajcie głebiej bo ja już z dwóch omeg B wyciągnełem zestawy telefoniczne które były zdemontowane..tzn,słuchawka(ta z klawiaturą) oraz mikrofon zostały brutalnie wycięte,natomiast centralka(ta w którą wkłada się karte SIM) oraz głośnik pozostały..były właśnie pod nogami wkomponowane w wygłuszenie....być może wasze wtyczki i kable są pozostałościami takich zestawów...
PS.Jęśli ktoś ma taka słuchawkę z klawiaturką chętnie porozmawiam w ramach transferuPozdrawiam

ja mam w tym miejscu głośnik do zestawu głośno mówiącego..... pozostałość po szkopie... he he