Euro-?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!
wszystko wyglada na to, ze nowy projekt podatku akcyzowego przejdzie.. w zwiazku z tym jaka norme emisji spalin spelnia omega A 2.6 lub 3.0 po '91 i silniki mv6
pzdr

mv6,po91.?
Po wejściu w życie nowej ust. zapomnij o takich autach.
A Euro to pewnie 1.

Witam

A ktos wie od kiedy w końcu będzie ten nowy podatek ??

Czegoś nierozumię ? gdzieś czytałem że mają być podatki na nowe auta coś mam !Zamiast podatku akcyzowego ma być podatek ekologiczny. Jeśli ktoś chce poczytać mogę mu wysłać artykuł z gazety prawnej podać proszę adres poczty lub kontakt na gg bo nie porafię wstawić na forum, nie jest za ciekawie

Ja poproszę o artykulik !!

GG: 3766962
e-mail: a_kasprzak@poczta.onet.pl

THX panoni !!

Pozdro ALL

Projekt podatku ekologicznego ,zastał przygotowany i trafił ponoć do parlamentu.Termin wprowadzenia to druga połowa roku,najprędzej lipiec,sierpień.Z tego co zawiera projekt (1zł od centymetra pojemności przy najnowszej normie czystości spalin itd....) wynika że ,rejstracja aut z UE ,bedzie nieopłacalna (żadna OMA A, B,możeC).
I choć pomio że jestem tym zainteresowany bezpośrednio na razie nie zwracam na to uwagi.O wprowadzeniu ustawy antyskładakowej,trąbiono na trzy lata przed jej wprowadzeniem (01.97),a był to z reguły początek roku,lub jego połowa.
Pogłoski takie miały bezpośrednio ogromny wpływ na skalę importu i długość kolejek na granicach.Sam 8dni w kolejce na Kołbaskowie spędziłem nie raz.
Osobiście uważam że o kant dupy obić taką unię, jeśli ktoś ma mi robic problemy w zależności gdzie kupiłem auto.Katowice czy Kolonia co za różnica.
Przemysł mot. i tak leży na łopatkach po tym jak myśliciele od gospodarki i polityki sprowadzili do nas Tygrysa ze wszchodu który okazał się kolosem na cienkich nóżkach.

kaski
czy twoj adres to a_kasperzczak@onet.pl czy kasperczak@onet.pl ?

panoni

polecam zaglądnąć do mojego profilu

a tak na wszelki wypadek

a_kasprzak@poczta.onet.pl

Pozdro ALL

kaski
sory za pomyłkę

NIE ZA MA CO

przyjacielu

Pozdro ALL

Oczywiscie, ze mv6 to oma B i C..
Faktycznie ten podatek.. moze byc tylko bujda.. tym barzdiej, ze pewnie rzad sie zmienie..
PZDR