Wielkie porządki w BTT garage...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ciepło się robi śniegi topnieja to cosik trzeba w uacie grzebac ale jak tu cos robic jak gagage brudne no to po calym dniu roboty widać efekty

Niunia czeka az dostanie pozwolenie na wjazd do swojej norki

Eeeno jeszcze raz... jak ona piknie wyglada

piękna niunia i piękny garage też taki chce

kurza stopa..przydałby mi sie garaż..pomysłów milion a nie ma gdzie kombinować

Kurde artur I Twoje autko sie jeszcze u mnie zmiesci Spac jest gdzie wiec nic tylko rpzyjezdzac i grzebac

Trzymam za słowo, tylko nie wiem czy moje nerki przetrwałyby kilka dni pobytu w BTT Garage Ale może to niezły pomysł

Artur hehe to nie tak Ja nie pije na codzien wogule nigdy tak mi sie czasem przytrafi A jak sie robi fury to juz wogule;D Ja bym tam wywalil wtrysk i wrzucil 2 gazniki albo wsadzil 2.3 i do tego gazniki

dwa weberki /dellorto 45 oh to by było

no to chłopaki zamiat tyle pisać to zaczynajcie . tylko wcześniej zamówcie sobie ducha puszczy od mssa coby wam w gardłach od tej ciężkiej pracy nie zaschło. oczywiście czekamy na fotorelację z tego kombinowania . ciekawe tylko jak by sie to zakończyło .

Cytat:
2005-03-18 16:51:49, Bakster pisze:
Ciepło się robi śniegi topnieja to cosik trzeba w uacie grzebac ale jak tu cos robic jak gagage brudne no to po calym dniu roboty widać efekty

No Baksio, super to wygląda. A dzie ten BTT Garage w ogóle jest ? Bo to chyba nie jest raczej u Ciebie pod domem ? Jakoś tam miałeś bardzieje stromy zjazd do garażu.

Krisso ale tamto to byl maly garaz Tamten spad to taki wiesz ojca garaz a to jest z boku moja perelka

Gratuluję Ci garażu Baks Nawet mój nie jest taki duży, ale pogrzebać się w nim da

qrwa.. ja mam wiekszy garaz ale miejsca o wiele mniej...... burdel taki jakby bomba w nim pizla nawet kanal mam zawalony drzwiami i innym takimi

Cytat:
2005-03-19 11:23:19, liked pisze:
qrwa.. ja mam wiekszy garaz ale miejsca o wiele mniej...... burdel taki jakby bomba w nim pizla nawet kanal mam zawalony drzwiami i innym takimi

Szczęściarz z Ciebie...Też bym chciał mieć kanał Zwłaszcza teraz, gdy trzeba trochę w aucie od spodu pogrzebać, tylko nie ma gdzie

Cytat:
2005-03-19 11:23:19, liked pisze:

ja bym zabił za garaż z kanałem

No ja na lato albo kanal zrobie albo co bardziej prawdopodobne podnoscik zamontuje

Podnośnik wyjdzie napewno drożej ale znacznie wygodniej grzebie się pod samochodem.

... Baks ... garage jest spox ..... mówisz że jaak co to można się wprosić ...... .....

Mily lodoweczka juz chlodzice jedna sliwe Omen podnosnik to bez porownania wiekszy komfort

... śłiwucha będzie ....... zgadzam się z Toba Baks ...... podnośnik rulezzzzzzzzzz .....

Wiadomo ze podnosnik wiecej miejsca zajmuje ale kurde komfort jest i tak ma byc A wogule to widzieliscie w monster garage kanal To albo Ty przyjedziesz albo ja przyjade