| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-08 10:11:51 Nie wiem do końca czy to jest przyczyną u ciebie ale umnie czsem po rannym odpaleniu auta czasem też mam ok 2000-2100 obrotów i po chwili jazdy uspokaja się . Normalnie obroty na gazie ja mam ok 700 na bęzynie ok 1000 z tego co mi powiedział jeden fachowiec to jedną z przyczyn może być już zużyta sonda i powinienem ją wymienić , a dopiero potem szukać dalej i tak muszę wymienić sondę zobaczymy co się zmieni ale jest to możliwe że krokowy szfankuje. |
Joka89 OPEL OMEGA Zgierz | 2005-03-10 16:01:35 Moje wojowanie z gazem obrotami złą mieszanką i reszta dupereli skończyło sie urwaniem zaworu i roz..... całego silnika
Gaz to najgorsze zło a w połączeniu z naszymi niektórymi fachowcami daje efekty krytyczne!! Pytanie gdzie zakładałeś GAZ |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-10 22:22:59 Ja zakładałem z Zabrzu umawiałem się telefonicznie na podstawienie z rana a odbiór ok godz 17-tej . Osobiście nie powiem jestem zadowolony sprawdzają przy okazji stan auta podpinają do kompa i wiesz co jeszcze jest do zrobienia na już lub w niedługiej przyszłości . Jeśli byś planowal kiedyś coś takiego a chciał tu przyjechać to kontakt na gg a ja podam ci numer tel do gościa i się umuwisz i dogadasz co i jak , będziesz mógł się powołać na mnie ale to ewentualna przyszłośc . jak coś to wal śmiało. |
tgk OMEGA tychy | 2005-03-11 08:19:47 Ja zakladalem gasssss w pszczynie AUTO-EKO-GAZ jest tam jeden gostek - zarabisty fachowiec - 20 tys km i nic - polecam |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2005-03-14 12:29:06 Witam. No ja zakladalem gaz pod Pułtuskiem i zrobilem juz prawie 40000 i zero problemu. Jak cos to moge podac adres na priva. Pozdrawiam |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-14 13:21:25 Mi tam sie wydaje że to głownie zależy od fachowości montująch. Ja do swojej OMCI założyłem gazik firmy BRC i jestem zadowolony.
Coprawda OMCIE mam od 1,5 miesiąca a gaz w niej od 1 miesiąca ale powiem szczerze że poza moją kieszenia to nie odczułem żadnej różnicy, chociaż uprzedali mnie że do 1000 km mogą wariować wolne obroty , cos tam z membraną która musi się ułożyć. Ale całe szczęście nic takiego nie było. Pozdro ALL |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2005-03-14 20:29:04 kaski masz rację to zależy przdewszystkim od fachowców miałem przykład w innym zakładzie gdzie pojechałem zapytać przed zalożeniem czy zrobią to i co! gość zobaczył silnik 6 cylindrów i a ja zrobiłem i jazda do mojego gdzie usłyszałem "witam ponownie p. Darku co zakładamy teraz do omegi? " a ja JASNE !!! na drugi dzień rano oddałem po południu odebrałem i bez problemu a tamten mówił że z tymi silnikami są problemy . Oczywiście powiadziałem mu że jedyny problem jaki jest to to że tacy fachowcy jak on to robia i dowidzenia . |
kaski Omcia 2,4 Lublin | 2005-03-14 21:22:32 |