Zdalem za 1 razem !! nie jest tak zle :-))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nie taki diabel straszny - zdalem za pierwszym razem !!
koniec z jazda bez prawka

podeszlem do egzaminow bez nerwow i wszystko poszlo po mojej mysli - jest taki happy - ze az na forumie o tym pisze

Pierwszy złoze publiczne gratulacje, tak wiec GRATULUJE nalezało Ci sie jeszce 1,5 miecha i ja tez

Ja juz skladalem gratulacje, zloze i tu

Pochwal sie jak dlugo pisales egzamina

Kumpel z klasy nie zdał dzisiaj 5 raz i musi od nowa robic ......
Jezdzi super ale ma dzianego starego i przez to ..... n ocoz wynajduja problemy....

Enoo Piotruś Gratuluje !

Gratuluje ! Najlepiej wziasc spokojnie, bo nerwy nic nie daja .

Zdanie za pierwszym razem nie jest problemem czu, nawet jak to mowisz ktos tam ma kogos . Ja na wakacjach biore sie za C, pozniej D i tak do konca , pierwsze dwie juz mam .

Pozdrawiam

dzieki chlopaki !! - a egzamin teoretyczny napisalem w 2min 15 s - i 0 blednych odpowiedzi rekord w domu to 1min 50s - ale na egzaminie sami rozumiecie nie moglem sie tak spieszyc
A co do nerwow - to praktycznie wogole ich nie mialem - podszedlem do tego na luzie - a egzaminator nie byl zbyt mily - wozil mnie przez 30 min az za tarnobrzeg wyjechalem !!! Ale fajnie bo z grupy 19 osob zdaly az 3

Gratuluję

Ja też zdałem za pierwszym razem, ale to było 9 lat temu ...

i ja ci gratuluje zobaczymy jak ja bede zdawal czy tez bede mogl mowic ze za pierwszym razem bo to w koncu jeszcze moze miesiac lub poltora i ja powinieniem juz zdawac

Jak dobrze miec prawko.... jeszcze dwa miesiace i moge punkty dostawac

no to gratulacje jeszcze przyjmij odemnie !!