Radio w sam raz do BMW - Bajeczka POPATRZCIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pozdrawiam wszystkich właścicieli (wiecie jakiej marki)

Acha życze wam abyście mieli w swoich BM takie cacka TUTAJ

Mi się osobiście takie marzy, napiszcie co o tym sądzicie , morze ma ktoś już takie???

Acha ktoś
oferuje to radyjko za 75 dolców - czy to możliwe??

TUTAJ

hmmm 75$ za sprzet ktory kosztuje 1700$.

mi też się to dziwne wydaje

Chetnych jest juz 28 osob. Jak nie szkoda Ci dyszki to ryzykuj, osobiscie co mam 10 w bloto wywalic to wole 4 leszki lyknac .

zauważcie że to jest sama jednostka sterujca do tego tża dokupić odtważacz tuner wzmacniacz i takie tam pierdoły pamiętam że sam kiedyś chciałem kupić takie coś tylko alpine kosztowała wtedy ok 700 pln u nas w polsce natomiast osprzęt był tak drogi że po zsumowaniu wyszło ok 4000pln więc jak cie stać to bierz

5+ za podejscie m4lcolm

W koncu ten typ skads znalazl link do tej zukcji, wiec czemu my tegonie mozemy zrobic:>

nie jest to sama jednostka sterująca ma w sobie wszystko w tym czytnik płyt DVD i tuner , jako dodatki to jest tylna kamera, piloty, dodatkowe monitory, tuner do radia satelitarnego i anteny do GPS- u

te 75 dolców to niezła podpucha.pamiętajcie chłopaki że NIE MA OKAZJI.można łatwo stracić kasę i wyjść na jelenia. kiedyś kupiłem amortyzatory na allegro,wszystko było super,duża ilość komentarzy(pozytywnych oczywiście),towar pierwsza klasa i to po bardzo przystępnej cenie,no i oczywiście przesyłka tylko na konto z gościem kontaktowałem się nawet telefonicznie,wszystko ładnie pięknie "paczkę wysyłam jak tylko kasa dojdzie na konto".niestety nie wysłał,zablokowali mu konto,wypierdolił telefon i dalszy kontakt stał się prawie niemożliwy,mówię prawie bo mam jego adres w nowej soli i jak bendę kiedyś przejazdem to go kurwa przywitam.z tego co wiem to dużo osób się nabrało na te amorki.ale ja mam dobrą pamięć,zwłaszca jak ktoś próbuje zrobić ze mnie jelenia. więc uważajcie wszyscy na gorące okazje.pozdrawiam

Wiecie co? Jesteście tacy naiwni! Jakiś oszołom robi was w konia! Zlać się można!!

specjalnie bym wplacil jak by koles mieszkal kolo mnie,a pozniej jak by mnie kiwnol to bym pojechal mu nastukac heheheeh

Ja się piszę! nastukamy mu razem-może ktoś się podłączy żeby takich skurwieli co oszukują nas nastukać?

mysle ze w takiej sytuacji spora ekipke by sie zebralo...oj dzialo by sie dzialo hihi
P.S zawsze mozesz na mnie liczyc.pozdro

Spoko Ty na mnie też! Takich gnoi trzeba wyeliminować bo oszukują! A nasze forum to> szlachetna marka-BMW < nie byle co!

(A nasze forum to> szlachetna marka-BMW < nie byle co!)

no z tym to roznie bywa choc to sie zmienia,ale ogolnie zecz biorac to jestesmy po wsiach i miastach tez nie zla bandziorka w naszych BMW

panele lcd nie nadają się do aut jeżdżących po polskich drogach. kolega kupił takie cudeńko do passata, zeby córeczka mogła podczas jazdy oglądać bajki, ale rozwaliło się mocowanie monitora bo jest dosyć delikatne.
pozdrawiam

wysłałem do ludzi co kupili juz ten link zapytanie o info co to jest i czy warto, moze ktos przesle adresik .
Jak cos bede wiedział to dam znac
Pozdrawiam

a dlaczego on sam nie nakupował tego całą ciężarówkę i sam na allegro tego nie sprzedaje???!!! Zarobiłby fortunę!!!! A może małe ciulanko jednak?

P.S: Ja bym kredyt wziął z banku jak bym kasy nie miał, a nakupowałbym tego ile wlezie! Koleś szwabi aż strach się bać.
Pewnie to jakieś typu, dostałeś linka, wchodzisz na niego, a tam następna aukcja z zakupem linka i tak się wylinkujesz na 100pln i Ci przejdzie...

[ wiadomość edytowana przez: jeztom dnia 2005-03-09 11:43:17 ]

Pewnie to bujda tak jak mówicie, nawet mi do głowy nie przyszło aby skorzystać z linka za dyche, ale chodziło mi również w tym poście o to co sądzicie o tym sprzęcie, morzektoś takie coś urzytkuje już w swoim autku?
Jeszcze jedno pytanko do audiomaniaków w E-36 w środkowym panelu pod komputerem jest wolne miejsce widziałem kiedyś na klipie z www.dtmpower.net że ktoś miał w swojej e-36 tam coś zamontowane - czy ktoś tam może coś montował np. nawigację ??

Popatrz na zdjęcia - tylne zagłówki mi akurat nie są potrzebne, ale dla dzieci zajebista sprawa.