Przekładka 2.0 wtrysk do PN Plus - rzeszow i okolice

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś z rzeszowa lub okolic robil przekladke 2.0 na wtrysku do poloneza plusa ?? jesli tak to prosze o kontakt na b1staszek@o2.pl lub gg 2098897 . mam pare pytań

nie za dużo tych tematów

Cytat:
2005-03-16 15:22:51, staszekb1 pisze:
czy ktoś z rzeszowa lub okolic robil przekladke 2.0 na wtrysku do poloneza plusa ?? jesli tak to prosze o kontakt na b1staszek@o2.pl lub gg 2098897 . mam pare pytań

czemu robisz burdel na forum...
pousuwaj wątki ktore założyłeś...

jeszcze ze trzy wątki o tym samym utwórzcie, bo może ktoś któryś pominie...

Wywalenie tego z DOHC i wrzucenie na ogolnotechniczne bylo blyskotliwym posunieciem...

Cytat:
2005-03-16 15:22:51, staszekb1 pisze:

jakich pytań ?
Słuze pomocą. Ale od tego jest Forum !

moze kolega jest niesmialy?

Cytat:
2005-03-17 14:57:16, PACAN pisze:
moze kolega jest niesmialy?

moze sie wstydzi ?
pożyju uwidzu

A ja bym się chętnie dowiedział czegoś w temacie. Czy ktoś montował do auta, które posiadać musi katalizator, odmienny niż oryginalne ohv silnik na wtrysku?

Cytat:
2005-03-17 19:16:26, Grzech pisze:
A ja bym się chętnie dowiedział czegoś w temacie. Czy ktoś montował do auta, które posiadać musi katalizator, odmienny niż oryginalne ohv silnik na wtrysku?

ano, Trawa chociażby

Cytat:
2005-03-17 19:16:26, Grzech pisze:

Grzechu - mówisz i masz.

Dwie foteczki mariażu 2.0 dohc z układem SPI Boscha (seryjny wtrysk z modelu PN Plus 1.6 GLI)

a tu zbliżenie zespołu TBI na fiatowskim kolektorze ssącym

Jak widać - wszystko się da, w co nigdy nie wątpiłem i od dawna o tym trąbiłęm, że dla chcącego nic trudnego. Cały wtrysk z sondą został seryjny. Analogicznie da sie zrobić z abimexem - co niedługo udowodnię - mam jeszcze 2 miechy na zrobienie swapa, bo jak mi sie nie uda wyrobić w tym terminie to dostane kosza od mojego dziewczęcia - więc jak nóż przy gardle, to nie ma zmiłuj sie .
Czymajcie kciuki