Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Konriii SYMPATYCZNY GOŚĆ mnogo ;) KRAKÓW | 2003-07-02 21:42:50 ale dzisiaj byłem w sklepie o którym piszesz Andrzeju i mieli właśnie nowiutkie kołki pod listewki chromowane i to 2 rodzaje ! kiedys mówiłes ze to nie do dostania ![]() |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-07-02 22:00:07 3 lata temu zaliczyłem bezskutecznie chyba z 10 sklepów w krakowie, Sączu, Gorlicach i w Tarnowie. Widać obecnie się to poprawiło.
Andrzej |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2003-07-02 23:08:44 no to uzasadniam.
siedlecka (blacharz) - robil mi podloge. Wycial ile trzeba, wstawil niby spoko. Ale: szyna siedzenia wspawana koslawo we wszystkich plaszczyznach, fotel mimo poprawek wciaz krzywawo stoi, prog chcial latac puszka od pwa, ale przylapalem, dywaniki pomontowali ta, ze przy odbiorze skladali wszystko raz jeszcze i i tak jest do dupska. Mial robic 2 dni za 200 zl, robil cale 3 dni i za 300 zl (mimo, ze uawial sie na mnie - nie chcial kut.. kluczykow wdac, kiedy sie wyklocalem, w koncu miale dosc i ustapilem, ale lojalnie uprzedzilem, ze mu "reklame" zrobi. No i robie. co do Lewandowksiego: o texach, jakie slyszalem od mechanikow juz pisalem, o niedorobkach chyba tez. Ostatnio po raz trzeci jade na naprtawe wydechu, bo ciagle nieszczelny i to w tym samym miejscu. Jak mi gaznik robili, to do tej pry porzadnie nie jest ustawiony, choc sporo popawilem. Obawiam sie, ze jedynymi godnymi zaufania osbami sa tam _ procz wlasciciela - szef serwis p. Wiesio i przemila pani ze sklep (imienia nia pomne, chyba Krystyna....) na zyczeni kwity z napraw i ich popraw gdzies bym znalazl. A jesl p. Lewandowski to przeczyta i poczuje sie dotkniety, niech pokaze klase i napisze mi jakies kontrargument lub niech mi wreszcie ten wydech i gaznik zrobia jak trzeba i bez komentarzy (ew, moga mowic, jaki moj woz jest wspanialy i jak pieknie wyglada) - wtedy wszystko na kolanach odszczekam i zmienie zdanie na temat tego serwisu, ktore niestety ostatnio mocno mi nadwatlili. I koniec. |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-07-03 00:30:08 niecierpie sklepu na pólnocnej w łodzi gość beznadziejny i niemiły dogadać się z nim nie można a jeszcze ma o to pretensje |
![]() dobry SYMPATYCZNY GOŚĆ ALFA ROMEO 156 SW 2, ... Łódź | 2003-07-03 00:31:49 sklep i wymiana układów wydechowych na Polnej w łodzi - chciałem dopasować portki do silnika 2.0 w mojej ładnej to mnie panowie wyśmiali że kombinuje i nie mają czasu na pierdoły |
![]() jacekkoz Łada Samara Warszawa | 2003-07-07 09:55:49 Ja z pewniścią nie moge polecić gazownika na ulicy Grochowskiej (przy Wedlu).
Facet, który to prowadzi nie ma pojęcia o gazie (a wygląda jakiby miał, ale tylko na poczatku), Jego mechanicy przez dwa tygodnie proóbowli docie co co chodzi z odpalaniem mojej Łady. Teraz jak z nim rozmawiałm to doeidziałęm się że mój samochód to jest żłom i już z niego nic więcej się nie da wycisnąć i żebym więcej nie przyjeżdżał. Jacek |
![]() Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2003-07-08 22:00:15 Marny mechanik jest w Rumii. Niby reklamuje sie, ze robie lady i nivy ![]() |
![]() Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2003-07-11 17:36:52 No więc z czystym sercem mogę na tą niechlubną liste wpisać p. Dariusza Kąkola z Międzylesia.
Ciężko mi oceniać jakość jego pracy, bo od czasu pobytu w serwisie przejechałem jakieś... 10 km ![]() |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-07-13 11:14:56 No to niestety ja biorę w obrone serwis Pana Andrzeja Lewandowskiego. Naprawiam samochód u niego od 3 lat i jedyna fuszerka jaka była to założyli mi klocki które piszczały ale zaraz jak to zgłosiłem wymienili mi na inne gratis. Mam rachunki od nich na łączną kwote grubo ponad 2 tysiaki (jak ktoś chce dam do wglądu). Złego słowa nie mogę powiedzieć na ten serwis. Odradzam natomiast serwis na Targowej 22 w Łodzi, tam można robić tylko przeglądy. Obecnie od ponad roku autko naprawia mi mój znajomy i nie płace za robocizne bo w zamian opiekuje się jego komputerami ale nieraz jest tak, że muszę mieć zrobione coś na poczekaniu i wtedy jade do P. Lewandowskiego i jeszcze nigdy się nie zawiodłem. Widać Adaś powinieneś kupić sobie Daewoo i zacząć z nim jeździć do serwisu Daewoo i wtedy byś docenił inne serwisy. |
![]() Bartek-Lodz SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() 2xLancia Kappa 3.0 V ... Łódź | 2003-07-13 11:19:00 Co do sklepu na Pólnocnej to koleś ma dużo częsci od Ruskich (chyba z przemytu) i kiedyś zrobił mnie w wała, ale zemsta była słodka bo mój ojciec ma dobrą znajomą w PIP'ie a ona ma znajomych w PIH'u i koleś miał ogólną kontrole i miał ciepło. |