Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Petersen Klubowy Weteran Mercedes cls shootin ... Białystok | 2005-03-16 21:59:06 z tych dwoch to juz lepiej BRC...bardziej znana i zapewne w wiekszej ilosci punktow bedzie mozna ja pozniej naprawic |
iampinki ESPERO, cabrio juz n ... bydgoszcz | 2005-03-16 22:07:11 tomasetto tez jest popularna marka, ja chyba bym sie skusil na brc ale jak tylko 100zl roznicy to moze sie okazac ze bardzo slaba elektronika w tym brc bedzie...
napisz jakie sterowniki i czy calosc jest tomasett/brc |
![]() Zwierzu Octavia 2 Warszawa | 2005-03-16 22:27:31 Dowiem sie dokladniej jutro zadzwonie i zapytam)
thx |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2005-03-16 22:49:10 JA mam brc i w sumie jestem zadowolony - z gazem żednych problemów, jeśli już to Pb. Cena atrakcyjna, ale z drugiej strony trochę dużo chcą chyba za przeglądy. Ja płacę jak dotąd 20, ale trójmiasto to prowincja, więc może w Wawce to norma.... |
![]() bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-03-17 01:14:43 Proszę jaka ta Warszawa TANIA!! ![]() ![]() W Katowicach i okolicy, jeżeli nie zakładasz "w stodole" tylko w jakimś konkretniejszym warsztacie , byle instalka II-generacji kosztuje 2 tys.zł !! (np.Autronic) , BRC 2,2tys, Tartarini 2,6 tys.zł !! (W opcji ze zbiornikiem toroidalnym 55 l). Więc te ceny są SUPEROWE! ![]() Co do Tomasetti....Zdecydowana większość montażystów instaluje właśnie podzespoły Tomasetti (podobno są naprawdę mało awaryjne -często na instalacje oparte na tych częściach otrzymuje się gwarancję 2 lata! ) , natomiast pierwszy raz słyszę o "komplecie" pod tą nazwą. Faktycznie BRC jest chyba bardziej.......rozreklamowana ![]() Liczy się cena, przyzwoita opinia o firmie montującej i serwisujacej oraz dobra gwarancja !!....a nazwa??...to już wbrew pozorom mniej istotne w tych czasach. Powodzenia! |
![]() pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2005-03-17 20:55:55
Ja założyłem brc za 1.600,00 zł, ale w astrze mam monowtrysk, to pewnie jest taniej. Zadzwoń do firmy Czakram na Okęciu (przed OBI), Maciejki 12, telefonu niestety teraz nie mam (ew. poszukaj tu). Co do montazu - żadnych zastrzeżeń, chodzi jak na benzynie, tylko sporo pali. Ale jutro jade na pierwszą regulację, pożyjemy zobaczymy. Zakład polecany na forum lpg. Powodzenia! P. |