SONATA 1997 - brak świateł cofania i kontrolka Airbagu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tydzień bez awarii to tydzień stracony dla mojego auta więc postanowiło sobie pomrugać do mnie kontrolkami.

Zwięźle.
Przedwczoraj zauważyłem w trakcie cofania że światła cofania "mrugają", ale nie jakoś "rytmicznie". Dzisiaj się wogóle nie świecą. Żarówki są oki. Czy jest jakiś bezpiecznik tych świateł i jeżeli tak to pod jakim skrótem. Dzisiaj przejrzałem kilka bezpieczników ale są oki. Za to pojawił się hit następny. Przed chwila odpalam auto wszystko ładnie miga, ABS i tak dalej ale AIRBAG pomrugał, pomrugał i tak został:| Myśle że to przez te moje sprawdzanie bezpieczników, ale co to może konkretnie być?? Sprawdziłęm bezpiecznik Airbagu jest ok. Jak się pozbyć tej kontrolki:>

Cytat:
2005-03-25 19:57:51, Tomi_Li pisze:
Jak się pozbyć tej kontrolki:>

Myślę, że bez podłączenia do komputera nie zlikwidujesz tych błędów. Operacja trwa kilka- kilkanaście minut i po sprawie, tylko trzeba się zastanowić, co spowodowało te błędy? Może jakieś spadki napięć, problemy z masą, źle wpięte dodatkowe urządzenia itp?

No to niefajnie, jutro jade do serwisu. Ale ta kontrolka to się teraz pierwszy raz tak pięknie zapaliła, wcześniej nie było tego.