Aparat cyfrowy za max 700 zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mozecie mi polecić jakis dobry aparat cyfrowy za taka kwotę. Oczywiście jeżeli można tu mowić o dobrym aparacie, mam na mysli tutaj amatorskie robienie zdjęć

Co sądzicie o tym modelu:
Premier DC 3305 Moge tylko powiedziec o tym ze modele Premier sa niezawodne bo mam tej firmy taki podstawowy model DC600 który ma matryce 640x480 i tobi takie sobie zdjęcia ale nigdy mi sie nic z nim nie stalo dzialal nawet na mrozach.

ja troche czytalem i doszedlkem do wniosku ze najlepiej kupic canona a75...takie moej skromne zdanie...

Jeżeli amatorskie to proponuje coś takiego mniej więcej: SONY

A co sądzicie o tym aparacie:

Kodak CX 7430

Jeżeli interesują Cię 3,2 mln pxl i 3x zoom, to kupuj olympusa C370. Na promocjach można wyhaczyć za 570,00 zł. POLECAM!!!
Pozdr. P.

ja sie zastanawialem wlasnie miedzy 7430 i a75, podobno lepszy a75..wiele osob go polecalo, troszke drozszy ale roznica zwroci si eprzy zakupie kart pamieci

Cytat:
2005-03-18 20:21:58, iampinki pisze:
ja sie zastanawialem wlasnie miedzy 7430 i a75, podobno lepszy a75..wiele osob go polecalo, troszke drozszy ale roznica zwroci si eprzy zakupie kart pamieci

No i co który kupiłeś? Mozesz wyslac jakas oryginalna fotke na maila wyslac? rating (at) op.pl

tak wiec jeszcze nie kupilem, ale jzu podjalem decyzje...
oczywiscie bedzie to canon a75

Cytat:
2005-03-18 22:56:16, iampinki pisze:
tak wiec jeszcze nie kupilem, ale jzu podjalem decyzje... oczywiscie bedzie to canon a75

To juz lepeij kupic a80 bo do niego mozna filtry przykręcać

Canon A75 juz go nie ma w sprzedazy, teraz jest jego nastepca - Canon A510. Hmm tylko ze on ma patryce 3.2 MB. Czy to nie jest za mało jak na taka kase czy nie lepeij dołożyc 200 zł do matrycy 4 MB?

wlasnie dlategoze a75 wychodzi ze sprzedazy mozna godostac za niezle pieniadze...

A tak z innej strony : który ma powyżej 3Mpix, zoom opt min. 3x i szybko się uruchamia (max. 3 sek) ? cena do 1000.

Ale koledzy sa pomocni, az sie opędzić nie mozna od odpowiedzi.

ja moge jeszcze polecic strone www.recenzje.net.pl tam sporo mozna poczytac o aparatach....
matryca 3.2 jak na moje spokojnei wystarcza, zdjecia w rozdzielczosci 1600x1200 spokojnie wystarcza
wybralem a75 bo moze krecic filmiki 640x480 z dzwiekiem niestety tylko 30sekund, ma tania pamiec, troche ustawien manualnych
7430 moze krecic filmy bez ograniczen czasu tez 640x480 z dzwiekiem, robi zdjecia w formacie 3x2 tzn ze ajk dasz do wywolania to bedziesz mial dokladnie to co na kompie a nie obciete brzegi, ale ma drozsza pamiec, nie ma ustawien manualnych i podobno robi gorsze fotki
pozdrawiam

a ja chyba kupie A510 lub A520

Hej FGM2, nie złość się, peace, po prostu może jeszcze niewiele osób ma cyfraki w klubie ? Ja póki co używam cyfry w komórce, więc Ci nie mogę pomóc ...
Może zajrzyj na www.google.pl i znajdziesz tyle recenzji ile dusza zapragnie ?

[ wiadomość edytowana przez: Jacenty dnia 2005-03-20 09:59:59 ]

Wiem, wiem ale chcialem cos od kolegów usłyszec,
Pare osób ma te aparaty, no nic jade na gielde fotograficzna zasięgnąć języka